PROVOKACIJE, LJUTNJA, SVE JE MOGUĆE Biće PAKLENO, ali ne od vrućine! Saznajte šta MORATE da izbegnete u toku trajanja retrogradnog Merkura!

Horoskop za vreme retrogradnog Merkura!

Merkur donosi sreću
Foto: Shutterstock

U nedelju, 7. jula Merkur se početi da se kreće retrogradno. To će se dogoditi na 4 stepenu Lava. 19. jula opet se vraća u znak Raka, da bi 1. avgusta krenuo unapred sa 23 stepena Raka.

Većini koji prate astrologiju i astrološka kretanja, pa i površnim poznavateljima te discipline, poznat je termin retrogradnog kretanja Merkura.

HOROSKOP ZA 11. JUL Iskažite svoja osećanja, partner ozbiljno razmišlja O BRAKU sa vama!

 

Često u vreme takvog fenomena dolazi do odlaganja, kašnjenja, zabuna, pogrešnih tumačenja okolnosti, pogrešnih interpretacija tuđih reči, sporijeg protoka informacija. Ponekad otkazuju i kućni aparati, nešto se kvari, nešto zaboravljamo, a ponekad i nešto izgubimo.

Ne uspevamo doći do osobe koja nam je potrebna. Razgovori su nedorečeni, ostajemo u stanju zbunjenosti, nedostaje nam informacija kako bismo mogli odlučiti, delovati.

LAVU JE NAJVAŽNIJI, A NJEMU UOPŠTE NIJE POTREBAN Njima su pripreme za letovanje duže nego samo leto! Saznajte koliko ODMORA treba svakom znaku!

Meditacija Joga Duboko disanje
Foto: Profimedia

Zato ovo vreme nije dobro za nove početke i velike odluke. Pričekajte malo. Smirenije razmotrite okolnosti, situaciju u kojoj se nalazite. Posmatrajte signale kraj puta.

Sa retrogradnim Merkurom prošlost se nekad ponavlja. Javi nam se osoba iz prošlosti, sretnemo nekog koga nismo dugo videli.

RIZIČNA MAGIJA RETROGRADNOG MERKURA Ova tri znaka očekuju VRTOGLAVE promene! Narednih dana život će vam biti potpuni HAOS!

Stres, nervoza, posao, ljutnja, bes,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Neretko nešto započne i mislimo – super, ovo miriše na dobro, a onda odjednom sve uspori ili zastane. I nije nam jasno…

Ovo je i put u podsvest, u prostore ispod praga svesnosti. Dolazimo do novih uvida, shvatanja, puno toga se razvrstava u našem umu, a nismo to još u mogućnosti jasno iskomunicirati.

Zato nas vlastite misli mogu zbuniti. Mogu nas zbuniti i reči i izjave drugih ljudi. Nemojte ih uzimati previše k srcu. Dopustite vremenu neka vam pokaže kako će se situacija dalje odvijati.

STIŽU RODE! Kuća puna radosti i smeha! Horoskop otkriva koliko ćete dece imati!

Stres, nervozna, tužna, žena, devojka
Foto: Shutterstock, ilustracija

Karmička astrologija tumači retrogradne planete kao neku vrstu ispita. Ponavljamo iskustva, možda i iz prošlih života. Dolaze nam lekcije koje nam omogućavaju dublje uvide, stavljamo stvari na svoje mesto. Ako ništa nismo naučili iz prošlih grešaka, možda treba da se vratimo na mesto koje smo napustili i doživeti opet isto ili slično. Ponavljanje je majka znanja.

Možda se trebamo po poslednji put osvrnuti unazad i doživeti onaj AHA trenutak.

ŽIVE ŽIVOT PUNIM PLUĆIMA Oni su uvek opušteni! 3 znaka Zodijaka koje apsolutno ne zanima šta drugi MISLE o njima!

Aspekti koji će popratiti početak retrogradnog kretanja Merkura govore o vrlo intenzivnim i dramatski obojanim razgovorima. Merkur i Mars nalaze se u neposrednoj blizini, a izaziva ih Uran. Provokacije, odbrambeno ponašanje, ljutnja – sve je moguće. Možda ćete nešto doživeti i proživeti što ćete procesuirati u nedeljama koji su ispred vas, a sve će nekako sesti na svoje mesto od 1. avgusta kada će se Merkur početi kretati prema unapred.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Ovnovi da se paze burne rasprave sa partnerom, a evo ko može da očekuje iznenadni priliv NOVCA!

Mars
Foto: Profimedia

 

U svakom slučaju, delujte promišljeno, budite strpljivi i nemojte dopustiti da vas neke situacije izbace iz ravnoteže. Gubljenjem živaca i ulaskom u svađu teško da ćete bilo šta rešiti. Ostanite smireni.

Neki planovi će se neočekivano promeniti.

Neke teme koje bi mogle biti aktualne obuhvataće roditeljsku ulogu, decu, ljubav, prijatelje, novac.

Ima još nešto zanimljivo u ovim danima pred nama.

PROČITAĆE VAS KAO KNJIGU Jedanaest zabavnih činjenica o osobama rođenim u znaku Raka!

Osim što smo u periodu između dva pomračenja, jedna je okončana, druga nam predstoji, Saturn se smestio tačno na južni Mesečev čvor, a Sunce se približava severnom Mjesečevom čvoru, dakle nasuprot južnog čvora i Saturna. Nešto iz prošlosti treba da pustimo i otpustimo. Oslobodimo se straha i nesigurnosti. Preuzmemo odgovornost. Odrastemo. Odnosi sa bivšim ljubavima, iskustvima iz prošlosti, roditeljima, profesionalne ambicije mogu biti podložniji čišćenju, restrukturiranju, temeljnim promenama.

SA NJIMA JE MILINA SARAĐIVATI On ne voli da radi, ali voli da se druži! 3 horoskopska znaka koja su najbolji ŠEFOVI!

porodica, deca, sreća
Foto: Shutterstock, ilustracija

Zato otvorite oči i smireno posmatrajte šta će vam se događati u narednim nedeljama. Ništa ne dolazi kako bi vas porazilo, već je tu kako biste shvatili, naučili i osnažili sebe i svoj život. Kako biste išli prema napred i otklonili stege koje vas u tome onemogućavaju.

DVA ZNAKA TREBA NAROČITO DA SE PAZE! Retrogradni Merkur traje ceo jul i napraviće vam PAKAO OD ŽIVOTA! A danas je NAJGORI DAN!

Sve što dolazi vredno je usvojiti.

Sve što odlazi ispratite u miru jer vam verovatno više ne služi.

Oprostite sebi. Pronađite mir sa prošlosti. I stvorite novu viziju budućnosti.

I jedan datum može biti značajniji. Reč je o 15. avgustu, kada Merkur dolazi na poziciju sa koje je krenuo retrogradno. Ciklus koji će započeti 7. jula, oko tog datuma će se zaokružiti.

ŽUTA ZA DETINJASTE BLIZANCE, UMIRUJUĆA ZELENA ZA NAPETOG JARCA Astrologija otkriva, koja boja odgovara vašem znaku!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi