Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Shutterstock, ilustracija
Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Neke osobe jednostavno ne žele odoleti iskušenjima i vode se prividnom strašću, čak i ako to znači da će nekoga povrediti. Saosećanje im nije jača strana, a ako vide priliku za vlastitu ugodu, iskoristiće je bez obzira na sve. Osobe rođene u sledećim horoskopskim znakovima nikad vas neće znati dovoljno ceniti u vezi.

PROČITAJTE I:

 

Blizanci

Blizanci su vrlo skloni koketiranju, a u tome im pomaže njihova izražajna harizma. Vrlo su svesni i realni, ali uprkos posledicama, učiniće sve što ih u tom trenutku uzbuđuje. Sami su sebi uvek na prvom mestu i neretko će vam pokazati kako se smatraju vrednijim od vas.

Veza, raskid, svađa

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna najsklonije su prevarama. Imaju izraženu seksualnu energiju i lako pokleknu iskušenjima, ali im to ne predstavlja problem jer smatraju da u svakom trenutku mogu činiti šta god žele bez obzira na vaše gledište.

PREPORUČUJEMO:

 

Škorpija

Škorpije su vrlo izravne osobe, što često zna povrediti njihove bližnje. Ako im bilo šta zasmeta kod vas, pronaći će vam zamenu u rekordnom roku i zaboraviti da ste ikad postojali.

Muškarci rođeni u ovim znakovima Zodijaka su majstori flerta!

AUTOR: Index/M.M. DATUM I VREME: 18.08.2019. 14:00 I dok neki muškarci uopšte ne znaju sa ženama, drugi mogu da osvoje koju god požele... Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan Ovnovi vole da budu mačo muškarci na svim životnim poljima pa tako i u ljubavi. Osvajaju klasičnim, vatrenim pristupom, direktno i bez okolišanja.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati