Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, kondom, zaštita
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako pitate astrologe, odličan seks se događa između pet horoskopskih parova.

PROČITAJTE I:

 

Ovan i Strelac

Šta se dobije kada mešate vatru i vatru - pogađate, još veća vatra.

Strelci vole da začine situaciju u spavaćoj sobi, a za to najbolji je partner strastveni i neustrašivi Ovan. Zajedno će da provedu vruće sate isprobavajući razne poze i seksualne igračke. Oboje su skloni drugačijem i avanturama, a svaki trenutak njihovog maratonskog susreta biće vruć.

Seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Lav i Strelac

Još dva vatrena znaka čije je spoj ispod jorgana jako vruć.

Lav će da se potrudi onoliko koliko ga neko hvali, a Strelac voli da hvali. Strelci vole da istražuju, a susret s Lavom će im otkriti nove dimenzije uživanja.

Vodolija i Ovan

Vodolija je nekonvencionalan i maštovit znak. Voli da zamišlja nove načine seksualnog zadovoljavanja. U spoju sa energičnim Ovnom, imaće dovoljno želje i volje da dignu svoj seksualni život na novi nivo.

PREPORUČUJEMO:

 

Blizanci i Vaga

Blizanci su kraljevi malih prljavih razgovora. U paru sa Vagama dobro će da se zabave, posebno jer obe strane vole da glume u spavaćoj sobi. Doktor i medicinska sestra, pilot i stjuardesa, direktor i sekretarica. Mogućnosti su razne.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Škorpija i Ribe

Nemojte da vas zavara njihova narav, Škorpija i Ribe kada su zajedno poput vrućeg čajnika. Strastvene i intenzivne Škorpije vole da budu čudne u krevetu, dok su Ribe sanjive i nežne. Škorpija će sa Ribama da dobije priliku istraživanja svake fantazije koju ima, a Ribe su spremne na sve kako bi njihov ljubavnik bio zadovoljan.

Ako ste sa nekim od ovih 5 znakova, doživećete najbolji orgazam u životu!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 25.10.2019. 11:09 Za njih je seks vanserijski doživljaj. Foto: Shutterstock Strast pršti, iskre vrcaju, odeća leti na sve strane... Ako pitate astrologe, vrhunski seks događa se između pet horoskopskih parova. Ovan i Strelac Što se dobije kad mešate vatru i vatru - bukti PLAMEN strasti!

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati