NJIH ČEKAJU PREDIVNE VESTI Astrolozi se kunu! Žene rođene u OVA 3 horoskopska znaka mogu ostati TRUDNE u 2019!

Trudnoća je dar i najlepši period života žene, a ove godine će Merkur blagosloviti žene u tri znaka zodijaka

Trudnica Trudnoća Ultrazvuk
Foto: Shutterstock

Za razliku od drugih znakova Zodijaka koje čeke naporan rad na profesionalnom planu i promenjiva situacija u ljubavi, ova tri znaka će postići najveći životni cilj - ostati u drugom stanju i ostvariti se kao majke.

PRIPREMITE SE ZA TOTALNO SOLARNO POMRAČENJE Horoskop otkriva, koji znak SUTRA može da očekuje BOGASTVO, a koga čeka vrlo LOŠA KARMA!

Pogledajte kojim ženama je ovo najpovoljniji period za novo poglavlje u životu.

 

Rak

Iako ovu godinu Rakovi nisu započeli kako su zamišljali, oni će naporno raditi na svom odnosu i jačanju ljubavi. U jesen im se osmehuje mnogo povoljnija životna situacija, a decembar će biti posebno prepun strasti, a time i šanse da ostanete u drugom stanju postaju sve veće.

 

Ovan

Ovaj znak zodijaka se suočio sa lošim okolnostima na početku godine, ali srećom sa dolaskom leta, život će ići u mnogo boljem pravcu, zahvaljujući Veneri. Njihova ljubav će ojačati, a verovatnoća da će zatrudneti u julu ili avgustu će biti velika.

Devojka, sreća, želje
Foto: Shutterstock

Devica

Zahvaljujući godini koja je u znaku Merkura, Devica će izraziti svoju želju za potomkom sa svojim partnerom. Device čeka romantično leto i velika šansa za trudnoću.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi