MOŽDA JE PROBLEM U TEBI Astrolozi pokušavaju da odgonetnu, zašto još uvek nemaš partnera!

Single je svakako naš izbor, bilo da je reč o stilu života koji nam prija, ili o tome da još uvek tragamo za pravom osobom za nas. Naš horoskopski znak, ponekad ima uticaja čak i na to zašto još uvek biramo, ili ostajemo single.

Tuga, raskid, nesreća, suze
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Ovnovi tačno znaju šta od života, ali i od partnera žele i ostaće sami sve dok ne pronađu baš ono za čim tragaju. U vezu će se upustiti tek onda, kada pronađu osobu koja može da prati njihovu energiju.

 

Bik

Oni uživaju u svojoj zoni komfora i ako su se već učaurili u svoju samoću, veoma će se teško odlučiti da iz nje iskorače, kako bi se upustili u vezu.

ONI SU ŽEDNI OSVETE Tri znaka Zodijaka poznata kao najveća zlopamtila!

devojka, tuga, radost, raskid, veza, moda, opuštanje
Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

S obzirom da svu svoju energiju ulažu u vezu i pored sebe žele partnera, koji će znati to da ceni, Blizanci biraju da budu sami, sve dok ne pronađu nekoga, ko će dopustiti da im unesu promenu u život i ko će ih zbog toga neverovatno ceniti.

NIKAD NISU OZBILJNI I ČESTO ODUSTAJU Njihove ambicije su nula, a evo koja su to tri znaka Zodijaka najslabijih karaktera!

Rak

Dok ne pronađu osobu s kojom će biti u dugoj, ozbiljnoj vezi, punoj ljubavi, Rakovi, posebno žene, biraju da budu same, kako ih prolazne avanture ne bi povredile i slomile im srce.

 

Lav

Lavovi su skloni flertu i zabavi, ali u vezu stupaju samo sa onim ko ispunjava sve njihove kriterijume, do tada su solo i uživaju u slobodi i zabavi.

VOLELI BI DA SU NA VAŠEM MESTU Glavne karakteristike znakova Zodijaka zbog kojih im drugi ljudi zavide do srži!

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Devica

Device zaista nisu brzoplete, kada su veze u pitanju. Strpljive su a svoje slobodno vreme koriste za rad na sebi, kako bi bile gotovo savršene, kada u njihov život ušeta osoba vredna pažnje.

Magične reči za njegov horoskopski znak!

AUTOR: Superžena/M.M. DATUM I VREME: 31.08.2019. 11:00 Svaka osoba može se odobrovoljiti komplimentima, laganim flertom ili laskanjem. Važno je da naučite da pronađete prave reči za postizanje razumevanja i da zadržite ljubav. Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan "Briljantno! Nikada nisam videla nekoga da je uradio nešto takvo!"

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi