Žena, raskid, tuga, depresija
Shutterstock, ilustracija
Tuga, raskid, nesreća, suze

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Ovnovi tačno znaju šta od života, ali i od partnera žele i ostaće sami sve dok ne pronađu baš ono za čim tragaju. U vezu će se upustiti tek onda, kada pronađu osobu koja može da prati njihovu energiju.

PROČITAJTE I:

 

Bik

Oni uživaju u svojoj zoni komfora i ako su se već učaurili u svoju samoću, veoma će se teško odlučiti da iz nje iskorače, kako bi se upustili u vezu.

devojka, tuga, radost, raskid, veza, moda, opuštanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

S obzirom da svu svoju energiju ulažu u vezu i pored sebe žele partnera, koji će znati to da ceni, Blizanci biraju da budu sami, sve dok ne pronađu nekoga, ko će dopustiti da im unesu promenu u život i ko će ih zbog toga neverovatno ceniti.

Rak

Dok ne pronađu osobu s kojom će biti u dugoj, ozbiljnoj vezi, punoj ljubavi, Rakovi, posebno žene, biraju da budu same, kako ih prolazne avanture ne bi povredile i slomile im srce.

PREPORUČUJEMO:

 

Lav

Lavovi su skloni flertu i zabavi, ali u vezu stupaju samo sa onim ko ispunjava sve njihove kriterijume, do tada su solo i uživaju u slobodi i zabavi.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Devica

Device zaista nisu brzoplete, kada su veze u pitanju. Strpljive su a svoje slobodno vreme koriste za rad na sebi, kako bi bile gotovo savršene, kada u njihov život ušeta osoba vredna pažnje.

Magične reči za njegov horoskopski znak!

AUTOR: Superžena/M.M. DATUM I VREME: 31.08.2019. 11:00 Svaka osoba može se odobrovoljiti komplimentima, laganim flertom ili laskanjem. Važno je da naučite da pronađete prave reči za postizanje razumevanja i da zadržite ljubav. Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan "Briljantno! Nikada nisam videla nekoga da je uradio nešto takvo!"

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati