Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Astrolozi tvdre da su dame rođene u ova tri horoskopska znaka najbolje u krevetu.

Kako kažu, ove dame uvek su raspoložene za razne „igrice u krevetu“ i da u isto vreme zna sve vaše skrivene želje, birajte dame rođene u ovim horoskopskim znacima.

PROČITAJTE I:

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, lepota, stil

Shutterstock, ilustracija

Bik

Žene rođene u znaku Bika jednostavno imaju ludu seksualnu energiju. Njima je potrebno mnogo fizičkog kontakta. One znaju šta hoće i kao ljubavnice su kao dobar obrok – treba im malo vremena da dobiju odličan ukus, ali jednom kada ih zavolite, čekaju vas noći divljih strasti.

Blizanci

Žene Blizanci su majstori flerta – pametne, duhovite, šarmantne i sa talentom da pokažu neviđenu kreativnost u krevetu. Sa njima vam nikada neće biti dosadno, ali pazite da vi ne dosadite njoj! Žene blizanci imaju potrebu za stalnom promenom scenografije, pa se oko nje morate mnogo potruditi. U suprotnom, jednostavno će otići u potragu za nekim zanimljivijim.

PROČITAJTE JOŠ I:

Škorpija

U znaku Škorpije rađaju najseksualnije žene i za mnoge, najbolje ljubavnice na svetu. One su atraktivne, neodoljive i vrlo vešte u krevetu. One su po svojoj prirodi rođene zavodnice. Ponekad će vam njena dominacija u krevetu smetati, ali ako ste u stanju da to prevaziđete, čeka vas izbudljiva i dinamična veza.

Žena, nega, ogledalo, sređivanje, narcis

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija