Novac
Shutterstock
Biznismen Kriza Recesija Novac Krah Ekonomija Investicija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Robi Majers, Kelvin Klajn i Emilio Pući, samo su neki od mnogih iz sveta koji su rođeni u znaku Škorpije. Ti ljudi su uspešni, snažni, kultni i razlog njihove uspješnosti nije samo slučajnost kao što se čini, tvrdi astrolog Suzan Miler.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku stvarno razumeju šta je potrebno kako bi doneli kreativne ideje do tržišta, objasnila je Suzan Miler.

Takođe su marljivi, odlučni i energični radnici koji ne odustaju u ostvarenju svojih ciljeva. Uz to, odlikuje ih istraživački duh. U svetu modnih časopisa to znači predstavljanje odličnih proizvoda na pristupačan način.

Škorpija nikada neće pokazati lep predmet koji ne može da se kupi. On će pokazati proizvod koji će biti dovoljno praktičan kako bi ga čitatelj poželeo da kupi i učiniće sve što je u njegovoj moći kako bi bio siguran da je taj proizvod na raspolaganju.

Drugi razlog zašto je Škorpija toliko uspešna u modnoj industriji je diskrecija.

Oni su direktno uključeni u puno poslovnih strategija i odlaze na sastanke sa širokim rasponom dizajnera s kojima sarađuju i znaju dosta toga o svakom dizajneru, tako da je to verovatno jedan od razloga njihovog neverovatnog uspeha, tvrdi Miller.

Neki od vrlo uspešnih ličnosti u ovom znaku u modnoj industriji su perfekcionisti koji teže tome da svojim delovanjem menjaju živote ljudi. Imaju afinitet za modu, prefinjenost i eleganciju koja je u skladu s potrebom da ostanu verni svome stilu.

Pripadnici ovoga znaka privlače pažnju gde god da se pojave. Kada odaberu jedan stil, on mora savršeno da im odgovara. Škorpije su vrlo intuitivni i njihov stil je odraz njihove ličnosti. Žele da privuku pažnju jedino zbog elegancije, ističe Suzan Miler.

Astrolog prognozira za Škorpije u sledećoj godini razne oblike saradnje i druženja. Ovaj horoskopski znak je bez sumnje predodređen za uspeh u modnoj industriji, barem tako kažu zvezde.