Brijanje brada muškarac
Shutterstock
Brijanje brada muškarac

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kad je horoskop u pitanju, osobine samog znaka mnogo mogu da kažu o nečijoj ličnosti, pa čak i kad je inteligencija u pitanju.

PROČITAJTE I:

 

Naravno, ne treba generalizovati, jer pamet može da zavisi od mnogih drugih aspekata u natalnoj karti, ali po pravilu su ova tri znaka među najumnijima u zodijaku.

Mukama nije kraj, a evo šta nam donosi retro SENKA do 15. avgusta 2019. godine!

AUTOR: Lepaisrećna/M.M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 11:45 Nikad lošiji retrogradni Merkur? Foto: Shutterstock, ilustracija Ako ste imali brojne nesporazume, neočekivane troškove i iznenadne poruke od bivšeg partnera, tome nije kraj, piše Lepa & Srećna. I pre i posle retrogradnog Merkura, postoji dvonedeljni period koji poznat pod nadimkom "retro senka".

Blizanci

Još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih oblasti, iako su najčešće naklonjeni umetnosti. Veoma su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost.

PREPORUČUJEMO:

 

Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima s kojima mogu da vode konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnu partnerku s kojom će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da ne postoji stvar u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru.

Oni uvek i teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ne pokušavajte da manipulišete jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namere.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, bes

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Strelac

Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i da dobro procene kakav je ko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i uopšte prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, bes

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Beograđani su nam otkrili kakav tip žene žele, ne zanima ih domaćica!