KEJT MOSS, MANEKENKE, MODEL, STIL, HALJINA, CRVENA BOJA
Shutterstock, ilustracija
Žena, uspeh, posao, zarada, rad, biznis

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Umetnici se rađaju u svim horoskopskim znakovima, ali najveći broj umetničkih duša su rođene u ova četiri znaka.

PROČITAJTE I:

 

Bik

Bikovi su estete. Njima je izuzetno važno u kakvom prostoru žive, šta im je na zidovima, ali ono što im je najvažnije je kako izgledaju. Upravo zato se njihova umetnička nota vidi u vrlo kreativnom načinu šminkanja i oblačenja po čemu se razlikuju od drugih.

suknja, moda, žena, devojka, stil

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Lav

Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje i od malena sanjaju o tome da postanu glumci, pevači ili bilo što drugo što će ih učiniti poznatim. Ono što im ide u prilog su mnogobrojni talenti koje poseduju i svemu čemu se posvete im ide od ruke, bilo da je to ples, pevanje, gluma ili nešto slično.

PREPORUČUJEMO:

 

Rak

Rakovi kroz kreativnost iskazuju emocije. Obožavaju da slikaju, fotografišu, pevaju i rade bilo što što im može poslužiti kao "izduvni ventil". Ipak, ne vole pažnju i scenske nastupe pa dar uglavnom ne vole da dele sa drugima.

KEJT MOSS, MANEKENKE, MODEL, STIL, HALJINA, CRVENA BOJA

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vodolija

Vodolije su izuzetno inovativne i genijalne po pitanju umetničkog izražaja. Obožavaju da rade na projektima kakvi još nisu viđeni, a njihova inteligencija i smirenost im jako pomažu da u tome uspeju.

Ova četiri znaka su najveća zlopamtila Zodijaka! Teško vama ako im se zamerite!

AUTOR: Index.hr/M.M. DATUM I VREME: 06.10.2019. 08:00 Pojedini horoskopski znakovi ne daju olako drugu priliku. Foto: Shutterstock, ilustracija Iako mnogi misle da je teže oprostiti nego biti zlopamtilo, to ipak nije slučaj. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima neprestano su opterećene zlodelima kojima su ih drugi povredili, a što im iz dana u dan kvari raspoloženje i uništava veru u ljude.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!