seks, oralni seks
Shutterstock, ilustracija
seks, oralni seks

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Sve je dozvoljeno u ratu, ljubavi i seksu, zar ne? I zbog toga se ne treba pitati zašto neko voli neku pozu ili pak oralni seks, dok vi to ne praktikujete.

Jedino je važno da poznajete partnera, a kako bi vam on bio bliži treba da znate koji to horoskopski znaci najviše vole oralni seks.

PROČITAJTE I:

 

Lav

Lavovima je bitno da se osete vojenim, ali i da vi osetite kako vas vole. Biće uvek sa osobom sa kojom maksimalno uživaju. Dobro funkcionišu u parovima i zbog toga nikada nisu sami. Pored, toga Lavovi vole da ih partner pohvali, pa su spremni da izvode svakakve vratolomije u krevetu. Pošto se radi o vatrenom znaku, vrlo je samosvestan i uporan, ali i želi da bude u centru pažnje. Kada se radi o oralnom seksu, Lavovi prepuštaju uzde partneru.

Oralni seks, banana

Profimedia

Foto: Profimedia

Blizanci

Kao znak komunikacije, Blizanci uvek koriste blebetanje i imaju specijalni dar za to. Zbog toga što su tako brzi na jeziku, oni su pre skloni da zadovolje partnera oralno, nego da legnu i budu zadovoljeni. Blizanci su puni ljubavi, ali i avanturističkog duha, pa su spremni da probaju svaku vrstu seksualnog odnosa koji postoji na ovoj Zemlji. Međutim, kada upadnu u klasičnu fazu, Blizanci će bez problema dozvoliti partneru da ih oralno zadovolji.

Devica

Uprkos prirodnoj potrebi da rade strvari na svoju ruku, pa i da zadovoljavaju sebe sami, Device vole da se neko sa njima poigra oralno. One su analitične, a ponekad previše i kritične, ali znaju tačno šta žele. U svojoj suštini Device osećaju veliko samopouzdanje, ali one u seksu postavljeju velike ciljeve, pa je njihovim partnerima neobično teško da odgovore na njihove zahteve. Device se osećaju supervoljene i veoma privlačne kada se njihov partner spusti na njihovo međunožje.

Škorpije

Škorpije su poznate po svojoj impulsivnosti i pojačanom seksualnom nagonu. Njih pokreće drama, ali bez obzira na to niko vam nikada neće pružiti tako duboku ljubav kao ovaj horoskopski znak. Kada dođe do seksualnog čina, Škorpije vole da drže konce u svojim rukama i da imaju potpunu kontrolu, ali će pre toga zasigurno tražiti vaše odobrenje i pristanak na sve ono što su naumile da rade. Škorpije vole da vide partnera na kolenima kako se trudi da da sve od sebe da one budu zadovoljne.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija