Pokloni, darovi, ljubav, ljubavni par, iznenađenje
Profimedia
Pokloni, darovi, ljubav, ljubavni par, iznenađenje

Profimedia

Foto: Profimedia

Oni očekuju da ovaj dan bude romantičan, ispunjen ljubavlju, pažnjom i mnogim lepim poklonima. Priželjkuju da ovaj poseban dan ljubavi provode sa svojim partnerom na jedinstven način. Ali postoje znaci Zodijaka koji bi radije ležali na kauču i gledali u plafon, umesto da danas "muče" sebe svim očekivanjima.

PROČITAJTE JOŠ:

Devica

Device su organizovane, odgovorne i realistične, a praznik koji uključuje cveće, čokoladu koja se jede i preterano skupe večere izgleda glupo. Radije bi potrošili novac na nešto što bi trajalo, na primer, ulaganjem u tehnologiju ili u brendiranu torbicu. Device su jednostavno previše logične da bi potrošile celu platu na ukrase od cveća.

Škorpija

Dok su Škorpije najosetljiviji znak u čitavom Zodijaku, mogu biti i ljubomorne, opsesivne i paranoične, tako da je ideje za Dan zaljubljenih previše za njih. Pritisak da se pronađe savršen poklon, poruka dubokog značaja i organizovanje nezaboravnog ljubavnog susreta može baciti Škorpije u ludilo, pa bi radije preskočile ceo ovaj proces. Takođe, Škorpijina ljubav ne može se pokazati u samo jednom danu u godini.

PREPORUČUJEMO I OVO:

Jarac

Jarčevi su odgovorni, odlučni i disciplinovani, ali takođe znaju da su pesimisti koji ne žele reći drugima šta da rade. Njihova praktičnost im pomaže da naprave savršen plan za potrošnju i uštedu, tako da ne žele da "bacaju" novac za nepotrebne stvari. Zato oni ne žele da im neko kaže da upravo na taj dan treba da kupuju poklon za svog partnera, pokazujući na taj način svoje emocije i delujući na određeni način.

Veza, raskid, svađa

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Vodolija

Dok su Vodolije inteligentne, druželjubive i kreativnie takođe mogu biti malo emotivne. Njihovi umetnički mozgovi ponekad čine da izgledaju neodgovorno, tako da će potpuno zaboraviti da Dan zaljubljenih uopšte postoji. Ali to nije njihova krivica. Ako su zaista inspirisane da budu romantične i proslave ovaj dan sa svojim partnerom, organizovaće nešto zaista spektakularno, a ako osećaju da ih neko pritiska da to urade - verovatno će odložiti, zaboraviti ili jednostavno reći da nisu zainteresovane.