ONI SU PRAVI BAKSUZI 3 horoskopska znaka za koje u seksu malo ko ima živce!

Potpuni baksuzi kojima u krevetu čak i najmanja šala smeta...

seks, loš seks, raskid, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Jednu stvar nikada ne smete uraditi u krevetu sa muškarcem čiji je horoskopski znak Ovan - da budete odsutni, ali i da ga prekinete u trenutku uživanja da biste prešli na neku drugu pozu. Takođe, mrzi kada je neko dominantan jer samo on zna šta oboje volite. Naravno, samo on može pronaći vašu G tačku. Ako se samo usudite da preuzmete inicijativu, bolje odustanite. Dakle, ako imate neke mazohističke želje ili nisko samopuzdanje onda je Ovan pravi partner za vas. Pogledajte OVDE vaš današnji horoskop.

 

Rak

Pošto su Rakovi osobe sa kojma najlakše izbije neki nesporazum, imajte na umu ovu informaciju posebno u toku seksa. Slatka šala može biti najveća uvreda za Raka, pa nemojte ni u šali komentarisati veličinu njegovog polnog organa, njegovu tehniku, telo i sl. E da, izbegavajte intimnost tokom punog Meseca. S obzirom na to da mu je Mesec vodeća planeta, on je jedan veoma osetljiv čovek koji se lako može pretvoriti u zver kad poludi. Pogledajte OVDE u kom znaku se rađaju najzgodniji ljudi.

Devica

Iako su generalno veoma tolerantni, ono što vam neće oprostiti jeste izlizani, pocepani ili obojeni veš u krevetu. Takođe, ogadićete mu seks ako vam je lak za nokte iskrzan ili još gore, želite da igrate uloge. Nemojte nikada potcenjivati njegove erotske mogućnosti zato što ćete probuditi njegove nesigurnosti i biće hladniji od leda u krevetu.

Prostitutka, seks, prostitucija
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi