Seks, trojka, grupni seks, lezbijke
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

Ovan obožava sado-mazo seks, samo zato što mu je često dosadno u seksu. U pitanju je manijak koji obožava da dominira u seksualnom odnosu što znači da ne treba da se iznenadite kada otkrijete da se u njemu krije Kristijan Grej. Generalno obožava prljav i strastven seks jer je to energija koju crpi iz Sunca u Ovnu. Obožava da dovodi stvari u seksu do granice bola, pa budite pažljivi ako predloži vezivanje ili nešto slično.

 

PROČITAJTE I:

 

BLIZANCI

Blizanci su opaki, ali samo zato što su tako odlučili. Pritajeno obožavaju trojke i prljav govor u krevetu. Za ovo poslednje su specijalisti zbog vodeće planete Merkur u njihovom znaku koja je zadužena za komunikaciju. Zanimljivo je da važe i za jako dekoncentrisane ljude, posebno u krevetu, pa čak i kada pokušaju da ostvare neku od svojih najprljavijih fantazija brzo im dosadi, pa i zaborave. U svakom slučaju su jako zanimljiv seksualni partner koji bez bojazni želi sve da isproba.

DEVICA

Devica samo po imenu, ali nikako u praksi. Deluje nevino, ali od svih životnih problema beži pravo u seks. Pošto je u životu jako organizovan, tako i u seksu daje značaj opremi. Kao što želi da ima sve tiganje u kuhinji, tako želi da ima i sve igračke u spavaćoj sobi. Muškarac Devica će uvek imati adekvatan pribor kojim će ogoliti partnerov libido, poput vaginalnih kuglica ili prstena. Ne brinite, kao prava Devica posle će sve uredno oprati, a nema problem ni sa samozadovoljavanjem u kojem uživa.

Seks, trojka, grupni seks, lezbijke

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija