Žena, torba, devojka, moda
Shutterstock
Haljina, jesen, moda, devojka, stil, lepota

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Astrolozi kažu da imamo razloga da se radujemo narednoj godini.

PROČITAJTE I:

 

2020. će biti godina u kojoj se opraštamo od starih i nepotrebnih stvari. Oslobađamo se od svih stega koje su nam nametnute. Ovo je period u kojem ćete dozvoliti sebi da živite punim plućima i uživate u malim stvarima.

 

Pogledi na stvari će postati mnogo jasniji i biće vam jasno ko vam želi dobro i kome je mesto u vašem životu, a kome ne.

Imaćete dovoljno snage i smelosti da započnete neke nove stvari koje ste godinama odlagali. Ovo je godina u kojoj se isplati rizikovati, jer će svaki hrabar potez biti nagrađen.

Žena, raskid, tuga, depresija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Naredna godina je godina napretka i period u kojem ćete izaći iz zone komfora. Počećete više da cenite sebe i stavljate svoje potrebe na prvo mesto.

Tokom cele godine će biti pogodan period za naredovanje na svim poljima. Zvezde će biti naklonjene svima i pravo je vreme da počnete da pravite planove koji će imati najviše izgleda da se ostvare naredne godine.

Astro prognoza za sve u znaku Strelca! Evo šta vas očekuje kada je u pitanju ljubav, posao, novac i zdravlje!

AUTOR: Conopljanews/M.M. DATUM I VREME: 12.11.2019. 09:15 Istražite svoj svet! Foto: Shutterstock, ilustracija UVOD Čini se da u vaš život dolazi mnogo promena tokom godine i dobićete priliku da izmenite predstavu kako sebe predstavljate svetu kao i onome šta predstavljate svetu.

 

Astrolozi su optimistični i narednu godinu opisuju kao jednu od boljih u protekloj deceniji.

NAJČITANIJE VESTI:

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!