Žena tužna plač suze histerija drama
Shutterstock
Žena tužna plač suze histerija drama

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Ukoliko ste u bilo kakvom sukobu sa zakonom, autoritetima ili nadređenima današnji dan nije povoljan za vas. Moguće je da ćete imati i neke komplikacije na polju suda.

LJUBAV: Emotivno ste stabilni i uživate uz voljenu osobu koja u vaš život unosi mnogo sreće i pozitivne energije. Pogotovo ste zadovoljni ako je Blizanac u pitanju.

ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem. Osećate se dobro u svojoj koži. Možete da očekujete pozitivan period u kojem ćete imati dobru energiju oko sebe i u sebi.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Očekuje vas značajno poboljšanje finansija koje će veoma pozitivno uticati na dalji tok vaše poslovne situacije. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima koje će vas obradovati.

LJUBAV: Očekuju vas burne i drastične promene. Stanje na ovom planu će biti krajnje turbulentno iako to ne očekujete. Možete da se nadate promenama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o apetitu. Moguće je da preterujete sa unosom slatkiša kao i masne hrane jer na neki način tragate za zadovoljstvom i osećajem utehe u hrani.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete stabilno stanje na poslovnom planu, ne biste trebali da imate bilo kakve veće brige. Dolazi podrška od Lava. Pred vama je povoljan dan za nova rešenja.

LJUBAV: Zaljubljeni ste u jednu posebnu osobu prema kojoj osećate veliku dozu privlačnosti. Možete da očekujete da ćete sa njom u budućnosti ostvariti stabilnu i ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa glavom i očima. Povedite računa ako ste generalno skloni migreni, današnji dan će vam u tom slučaju biti prilično težak.

Glavobolja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Pred vama je odličan period ukoliko sarađujete sa inostranstvom, a možete da se nadate i dobroj komunikaciji sa Ribom. Opustite se i pokažite svoje poslovne sposobnosti bez zadrške.

LJUBAV: Osećate se jako dobro pored voljene osobe, ako ste u braku dan je jako dobar. Slobodni Rakovi imaju platonsku ljubav. Moguće je da maštate o nekoj osobi.

ZDRAVLJE: Prija vam više sna. Potrebno vam je vreme kako biste se odmorili i opustili. Nije vam lako da ostvarite potpuni balans na ovom polju, za to vam je potrebno vreme.

LAV

POSAO: Povedite računa jer na poslovnom planu možete imati sukobe sa mlađim saradnicima ili nekom muškom osobom. Budite spremni da pokažete odlučnost i inicijatvu.

LJUBAV: Možete da se nadate lepom odnosu sa partnerom. Slobodni Lavovi imaju priliku za veoma strastvenu avanturu. Spremni ste za nova emotivna dešavanja samoća vam ne prija.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda ili upalnih stanja. Moguće je da ćete danas biti veoma podložni novim problemima na polju zdravlja pa je važno da o tome maksimalno vodite računa.

Cveće, par, poklon, sreća, ljubav, flert, muvanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Ukoliko ste na rukovodećoj poziciji možete da očekujete stabilno stanje. Ako niste, uskoro vam se otvara ta mogućnost. Napredovanje će podstići vaše samopouzdanje.

LJUBAV: Osoba rođena u znaku Vage vam konstantno izmiče. Kao da nikako ne možete da dobijete njenu pažnju. Moguće je da za vas ipak neki drugačiji partner.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju vaše zdravlje. Osećate se dobro u svojoj koži i sve je pod kontrolom. Stvorili ste zdrave navike koje poštujete.

VAGA

POSAO: Očekuje vas dobra prilika za život i rad u inostranstvu. Možete da očekujete velike i važne promene. Potrudite se da na poslovnom planu date svoj maksimum.

LJUBAV: Naglo se hladite od osobe koju ste do juče doživljavali kao veoma blisku. Spremni ste da menjate partnera ali svoj život generalno. Jednostavno osećate da ovo više nije za vas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji. Moguće je da ćete biti skloni manjim problemima kada je u pitanju polje zdravlja i da je potrebno da vodite više računa o sebi.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je poboljšanje materijalne situacije, preko dodatnog posla ili neke skrivene zarade, a možda i nasledstva. Možete da očekujete povoljan dan na ovom planu.

LJUBAV: Potajno maštate o jednoj osobi koja je ostavila poseban utisak na vas. Niste još spremni na konkretnu akciju. Moguće je da čekate da se sklope idealne okolnosti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o povišenom pritisku. Pred vama je dan u kojem biste mogli da budete podložni problemima sa kardiovaskularnim sistemom. Posetite lekara.

STRELAC

POSAO: Pred vama je povoljan dan za sklapanje bilo kakvog poslovnog partnerstva, imaćete sreće u tome. Možete da očekujete da ćete biti uspešni oko poslovnih pregovora.

LJUBAV: Možete da očekujete da će vam voljena osoba biti veoma posvećena iako možda ona ima neke lične probleme ili otežanja. Pred vama je period u kojem ćete imati nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Pazite na svoje bubrege. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni tegobama vezanim za urogenitalni trakt pa bi bilo dobro da idete redovno kod lekara.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Veliki broj poslovnih obaveza vam ne predstavlja nikakav problem jer na vreme dobijate adekvatnu pomoć. Možete da očekujete povoljan dan da neke stvari dovedete u red.

LJUBAV: Ljubavnih promena za sada nema. Iako ste spremni za nova poznanstva, trenutno vlada faza stagnacije. Potrudite se da to prihvatite mirno i zrelo.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta je moguć kod vas pa bi bilo dobro da se potrudite da povećate unos vitamina kako biste uspeli da ojačate vaš odrambeni mehanizam.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas odličan dan. Ukoliko se bavite nekim poslom koji je vezan za rad sa decom, pred vama je uspeh. Imaćete puno energije i motivacije da sve protekne dobro.

LJUBAV: Nova veza sa osobom koja se u vašem životu pojavila sasvim spontano, može da vas učini veoma srećnim. Spremni ste da se posvetite novoj ljubavi i da zaboravite na staru.

ZDRAVLJE: Preporuka je da se bavite sportom. Prija vam da budete fizički aktivni i da na konstruktivan način trošite svoju energiju. Danas se uputite u pravcu teretane!

RIBE

POSAO: Paralelni posao sada funkcioniše bolje nego ikada. Moguće je da razmišljate o nekim novim ulaganjima. Pred vama je period u kojem ćete imati neke poslovne dileme.

LJUBAV: Početak zajedničkog života sa voljenom osobom je krenuo baš onako kako ste želeli i očekivali. Moguće je da se osećate razočarano i da se na neki način predomišljate.

ZDRAVLJE: Pred vama je dan u kojem ćete se dobro osećati. Možete da se nadate generalno povoljnim okolnostima na ovom polju. Iskoristite dobru energiju koja vam je data.