BELA MAGIJA ZA LJUBAV Zapalite opet plamen strasti jednostavnim i efikasnim ritualom

Ako pokušavate da obnovite vezu sa bivšim partnerom isprobajte ovo...

Magija, gatanje
Foto: Shutterstock

Mnogi pokušavaju da obnove vezu sa bivšim partnerom, a u tome im mogu pomoći provereni belomagijski rituali.

Neke osobe ne mogu da prihvate činjenicu da su ostale bez voljene osobe, to je za njih pravi “smak sveta”, zbog toga padaju u depresiju i gube volju za životom.

"U takvim teškim emotivnim trenucima, mogu da pomognu belomagijske vradžbine koje će ponovo privući staru ljubav. Međutim, ako veza nije suđena, čarolija ne može dugo da traje." – piše Magična Zona.

Onima koji imaju ranjeno srce najteže je noću, jer odlaze u postelju sami sa svojom tugom. I ne slute da ih melanholija uvlači u još veći problem: ako emitujemo negativnu energiju, to će privući upravo takve događaje, a da se to ne bi desilo, treba izvesti jednostavan i vrlo efikasan ritual.

Magija, gatanje
Foto: Shutterstock

Lezite na krevet i potpuno se opustite. Koncentrišite se na disanje koje treba da bude lagano, ujednačenog ritma.

Nakon nekoliko minuta pokušajte da zamislite da sa svakim izdisajem polako formirate magličastu crvenu loptu koja polako iščezava, a u njoj je sakupljena sva vaša negativna energija. Sada zamislite da vam ispred očiju blješti bela kugla u čijem je središtu lik voljene osobe.

Setite se vaših zajedničkih trenutaka, neka vas preplavi osećaj sreće. Potom tiho, iz srca, izgovorite: “Molim te, daj mi još jednu šansu ako me zaista još uvek želiš, ako u tebi još uvek tinja iskra strasti”. Sada duboko udahnite i zamislite da bela lopta ulazi u vas.

Opustite se i pokušajte da zaspite, pustite čaroliju neka odradi svoj posao.

crna magija, vradžbine
Foto: shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi