POVRATITE IZGUBLJENU LJUBAV UZ POMOĆ RITUALA Veži ga za sebe ZAUVEK uz pomoć VLAŠKE ljubavne magije!

Iako su žene te koje najčešće praktikuju ovu vrstu rituala, oni se uspešno mogu izvoditi i od strane osoba jačeg pola.

Crna magija, vradžbine
Foto: Shutterstock

Postoje rituali koji vam mogu pomoći da povratite izgubljenu ljubav. Najpoznatija ljubavna magija koja je dala i najbolje rezultate na našim područjima je čuvena Vlaška ljubavna magija.

Osim za povratak izgubljenog partnera ova vrsta magije se koristi i za ritual vezivanja. Iako su žene te koje najčešće praktikuju ovu vrstu rituala, oni se uspešno mogu izvoditi i od strane osoba jačeg pola. Neki od predmeta koji se mogu koristiti u ritualima vezivanja su: konac, krv, prsten…

Zvezde, Nebo, Zvezda PAdalica, pun mesec
Foto: Shutterstock

Svi oni mogu se koristiti za povratak izgubljenog partnera.

Osim njih u ovu svrhu mogu poslužiti i rituali za ljubav i strast. Da bi se oni uspešno izveli potrebno je imati: fotografiju voljene osobe koju pokušavamo vratiti, vuneni konac jarke crvene boje i sveću rozih tonova.

 

Da bi energija mogla da se pošalje u Svemir, neophodno je ritual izvesti u pravo vreme – u vreme rastućeg punog meseca, koji zapravo simbolizuje rast energije.

 

Kada ste nabavili sve ove predmete, pripremili se psihički i sačekali veče punog meseca možete početi sa izvođenjem rituala:

POTREBNO JE DA URADITE DVE STVARI! Otkrijte odmah MAGIJU svog imena i saznajte kakva budućnost vas čeka!

Prvo uzmite crveni vuneni konac i vežite ga u čvor. Dok ovo radite jako se fokusirajte na vašu želju i izgovorite je (kako bi se simbolično uvezala). Ovo ponovite 3 puta, svaki put ponavljajući tu istu želju. Plamen sveće treba da traje dok se sam ne ugasi ili dok se sveća skroz ne istopi.

Sveća Sveće Opuštanje Dekoracija Romantika
Foto: Profimedia

Vosak koji ostane treba se pažljivo pokupiti i zakopati ispod drveta. Isto uraditi i sa iskorišćenim koncem. Fotografija voljene osobe se samo treba sačuvati od pogleda drugih ljudi.

15 NARODNIH VEROVANJA KOD SRBA KOJA PREDVIĐAJU BUDUĆNOST Kada noću neko kuca na vrata desiće se nešto UŽASNO, OVAJ čovek će vam doneti neopisivu sreću

Da je ritual uspešan, dokazaće Vam voljena osoba koja će Vam se vratiti u naručje.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi