Crna magija, vradžbine, urok, prokletstvo, gatare
Shutterstock, ilustracija
Crna magija, vradžbine

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Postoje rituali koji vam mogu pomoći da povratite izgubljenu ljubav. Najpoznatija ljubavna magija koja je dala i najbolje rezultate na našim područjima je čuvena Vlaška ljubavna magija.

Osim za povratak izgubljenog partnera ova vrsta magije se koristi i za ritual vezivanja. Iako su žene te koje najčešće praktikuju ovu vrstu rituala, oni se uspešno mogu izvoditi i od strane osoba jačeg pola. Neki od predmeta koji se mogu koristiti u ritualima vezivanja su: konac, krv, prsten…

Zvezde, Nebo, Zvezda PAdalica, pun mesec

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Svi oni mogu se koristiti za povratak izgubljenog partnera.

Osim njih u ovu svrhu mogu poslužiti i rituali za ljubav i strast. Da bi se oni uspešno izveli potrebno je imati: fotografiju voljene osobe koju pokušavamo vratiti, vuneni konac jarke crvene boje i sveću rozih tonova.

PROČITAJTE I:

Indija, kultura, žena

Shutterstock

 

Da bi energija mogla da se pošalje u Svemir, neophodno je ritual izvesti u pravo vreme – u vreme rastućeg punog meseca, koji zapravo simbolizuje rast energije.

PROČITAJTE JOŠ I:

 

Kada ste nabavili sve ove predmete, pripremili se psihički i sačekali veče punog meseca možete početi sa izvođenjem rituala:

Prvo uzmite crveni vuneni konac i vežite ga u čvor. Dok ovo radite jako se fokusirajte na vašu želju i izgovorite je (kako bi se simbolično uvezala). Ovo ponovite 3 puta, svaki put ponavljajući tu istu želju. Plamen sveće treba da traje dok se sam ne ugasi ili dok se sveća skroz ne istopi.

Sveća Sveće Opuštanje Dekoracija Romantika

Profimedia

Foto: Profimedia

Vosak koji ostane treba se pažljivo pokupiti i zakopati ispod drveta. Isto uraditi i sa iskorišćenim koncem. Fotografija voljene osobe se samo treba sačuvati od pogleda drugih ljudi.

Da je ritual uspešan, dokazaće Vam voljena osoba koja će Vam se vratiti u naručje.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija