drugarice, prijateljice, devojke, sreća, srećne
Shutterstock
Srećna, osmeh, žena, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Predstavljamo vam zanimljiv i koristan ritual koji treba obavljati svake nedelje kako biste privukli mir, blagostanje, obilje i radost.

Ovaj ritual se sastoji iz 7 segmenata:

PROČITAJTE I:

 

Stvorite svoje posebno mesto

Izaberite mesto u kući u kojem ćete se osećati što opuštenije i prijatnije. Učinite ovo mesto svojim ličnim prostorom.

Enterijer, kuća, dom, uređenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Dom je sveti prostor

Ne zatrpavajte dom raznim otpadom i bespotrebnim stvarima. Oslobođen prostor omogućava da slobodno dišete. Što je prostor čistiji i otvoreniji, to je viša kosmička energija u sobi. Za čišćenje životnog prostora mogu se koristiti esencijalna ulja.

Govorite istinu

Reči koje izlaze iz vaših usta uvek treba da budu ispunjene svetlošću i ljubavlju, a ne strahom. To znači živeti kroz osećaj.

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod

Profimedia

Foto: Profimedia

Tri zadatka tri nedelje

Zapišite tri zadatka koja želite da obavite sledeće nedelje. Ovo nemojte da shvatite kao običan trik, već kao izazov koji može pomoći da ostvarite velike želje u budućnosti.

Razgovarajte sa sobom

Postavite sebi nekoliko pitanja, na primer: U kojoj ste trenutno fazi svog života? Da li ste u stanju da preuzmete punu odgovornost za svoja dela? Ili prebacujete krivicu na druge, potpuno ne analizirajući napravljene greške?

PREPORUČUJEMO:

 

Izračunajte prihode i rashode

Odvojite vreme za analizu vašeg finansijskog stanja. Koliko zarađujete, koliko trošite, koliko ulažete u to da postanete osoba koja želite da budete... Takva nedeljna analiza će, između ostalog, pomoći da se izbegnu finansijski gubici i dugovi.

Recite sebi: "Volim te."

Osetite to iskreno. Samoprihvatanje je glavni uslov za uspešan životni put.

Poznata je kao snažna amajlija, a evo zašto morate imati potkovicu u vašem domu!

AUTOR: TheSpruce/M.M. DATUM I VREME: 26.08.2019. 11:05 Poznata u čitavom svetu kao snažna amajlija koja štiti od zla, potkovica je nosilac sreće, zdravlja i svega dobrog... Foto: Shutterstock, ilustracija Takođe, ona članovima domaćinstva koji imaju potkovicu iznad vrata donosi i značajno bogatstvo.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati