NIKAKO JE NE UBIJAJTE AKO VAM UĐE U KUĆU Ukoliko vidite smrdibubu u vašem domu, očekuje vas ogromno iznenađenje!

Smrdibube su one zelene bube koje se često mogu naći u našem domu

Smrdibuba
Foto: Shutterstock

Verujemo da mnogima smeta da im neki insekt uđe u vaš dom, međutim da li znate šta prema narodnom verovanju znači kada smrdibuba uđe u kuću.

 

Znaju izbaciti smrad, ali, to nije razlog da ih ubijate. Ime duguju odbrambenom mehanizmu koji se sastoji u štrckanju smrdljive tečnosti kada se nađu u opasnosti pa će tako odreagovati ukoliko pokušate da ih vratite napolje, na hladnoću.

ZAŠTO GA SE TOLIKO BOJIMO? Otkrivena misterija vezana za zastrašujući petak 13.!

Novac, devojka, briga, sreća, žena
Foto: Shutterstock, ilustracija

Smrdibube su one zelene bube koje se često mogu naći u našem domu. Mnoge osobe prave grešku, jer žele da ih ubiju.To nemojte raditi. Možda mislite da će vam ova buba naštetiti, ali neće.

REŠITE LJUBAVNE PROBLEME JEDNOM ZAUVEK Uz pomoć ovog rituala vaš voljeni se vraća na kolenima da moli za oproštaj!

Pare, novac, dečko, devojka, par
Foto: Shutterstock

Ove smrdibube zapravo imaju pozitivni učinak, a ne negativan. One zapravo predstavljaju sreću, a kada ih nađete u svome domu može značiti da vas očekuju mnoge lepe stvari. Pored toga, one mogu značiti novac.

 

 

Narod, pak, od davnina poštuje smrdibube i veruje u njihove natprirodne moći. Tako su naši stari skovali uzrečicu koja kaže “Kad martin uđe u kuću biće i para” i smatrali da ga nipošto ne treba tjerati napolje, jer se tako teraju pare iz kuće.

VAGA ĆE PRIVUĆI NOVAC AKO NOSI BAKAR, A OVAJ ZNAK SAMO ŽUTO ZLATO Napravite svoju amajliju za sreću na osnovu vašeg horoskopskog znaka!

Novac, zarada, pare, evri, makro
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kao što vidimo, bolje je da ih ne ubijate. Možete ih jednostavno samo izbaciti vani, nema potrebe da ih ubijate. Ipak, ispada da su one dobre za vas. Sledeći put razmislite pre nego što pođete da je ubijete.

Samo par rituala kako da naterate voljenu osobu da vas nikada ne napusti, a možda da vas i oženi!

AUTOR: Stizumesjecanja.com/M.M. DATUM I VREME: 29.08.2019. 11:36 Ovo su najčešći magijski rituali kod nas, probajte, možda upali. Foto: Shutterstock, ilustracija Bela ljubavna magija: Sve su žene pomalo veštice. Pogotovo kad je u pitanju ljubav. Spremne su na sve samo da bi baš on bio njihov.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Istrebljivac dezinsekcija
  22/09/2019 - 15:34
  Nije tacno da donose srecu i pare... samo zuje i smrde.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi