novac, drvo, pare, feng šui
Shutterstock, ilustracija
novac, drvo, pare, feng šui

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

A da bismo u kuću privukli sve dobro što nam nedostaje, potrebno je da se držimo nekih pravila. Tako je za privlačenje sreće i novca dovoljna jedna jedina biljka – pahira. Ona je poreklom iz Srednje i Južne Amerike, a zovu je drvo novca.

PROČITAJTE I:

 

Prema predanju jedan stari siromašni farmer koji je celog života naporno radio na livadi je našao jednu neobičnu biljku. Pomislio je kako je Bog sigurno čuo njegove molitve i dao mu priliku da se obogati. Odneo je biljku kući, posmatrao je i ispitivao. Pošto je utvrdio da je otporna i da zahteva malo nege, počeo je da je gaji. Veoma brzo je potražnja za njom porasla i on se obogatio. Biljku je nazvao drvo novca.

Ako ćerki date OVO ime, celog života će biti srećna i uspešna!

AUTOR: Opanak/M.M. DATUM I VREME: 14.07.2019. 11:00 - 14.07.2019. 12:09 Ova imena su idealna za devojčice koje su rođene tokom leta! Foto: Shutterstock Sunčica - prva asocijacija na more, leto, vodu, gde će te bolje Marina - asocijacija takođe na more i uživanje ČETVRTKOM SE RAĐAJU SREĆNICI, SUBOTOM BAKSUZI Otkrijte šta dan rođenja prema srpskim verovanjima kaže o VAMA!

Drvo, novac, bogatstvo

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Prema feng šuiju, pahira donosi zdravlje, sreću, napredak i novac u dom zbog svojih pet velikih listova koji simbolišu pet feng šui elemenata: metal, drvo, vodu, vatru i zemlju. Zato se i smatra da može da zameni i aktivira elemente koji nedostaju u domu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Deeznutz (@cassyballsinyoface) дана 2. Феб 2017. у 11:38 PST

Priča kaže i da ako u isprepleteno stablo pahire stavite kovanicu, da će donositi novac, a ako na nju vežete crvene i zlatne tračice, donosiće sreću u dom.

Pare, Dobitak, Novac, Dolari, Lutrija

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati