ONA SE UVEK VRAĆA KAO BUMERANG Tehnika za borbu protiv KARMIČKIH DUGOVA koji se vraćaju iz prošlosti!

Kako da prestanete da plaćate porodične karmičke dugove - ovo je tajna u borbi protiv surovog zakona karme!

Tuga, depresija
Foto: Shutterstock

Pravilo karme kaže da će se svaki dug pre ili kasnije naplatiti, jer u svemiru postoji savršeno knjigovodstvo. Možete preoblikovati svoju otplatu karmičkog duga u prijatniji doživljaj. Iako ne postoji univerzalno objašnjenje za ovu pojavu, najverovatnije je reč o porodičnoj karmi koja je blokirana određenim zaostalim ili nerešenim problemom iz prošlosti.

 

Sve što nam se događa u životu, bilo dobro ili loše svodi se na četiri osnovne emocije: strah, ljutnju, tugu i radost.

Ukoliko imate utisak da vam se tokom poslednjih godina dešavaju isključivo loše stvari, to može biti pokazatelj da ste pod uticajem loše porodične karme. Da ovo stanje nije nepopravljivo dokaz su spiritualističke seanse tokom kojih se analizira porodična prošlost i razotkriva koren različitih problema i energetskih blokada.

NARODNO VEROVANJE U KOJE SE ŽENE KUNU! Ako ćerki date OVO ime, celog života će biti srećna i uspešna!

Na ovim seansama može da se otkrije uzrok problema, ali i da se nađe rešenje.

U svom delu „Porodične veze“, govori nemački autor i ezoteričar Bert Helindžer govori upravo o ovoj temi. Ovaj pisac ističe da se određene porodične traume (kao na primer, članovi porodice o kojima se nerado govori ili ono koje većina ne priznaje ili ih se odriče) mogu prenositi iz generacije u generaciju postajući na taj način neka vrsta čvora koji ih neraskidivo vezuje.

AKO TI LOŠE IDE MATIŠ, NEĆEŠ ZNATI DA BARATAŠ PARAMA Mitovi o novcu kojih morate da se REŠITE!

Stres, nervoza, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

Zagledajte se u budućnost

Te porodične „tačke spoticanja“ stvaraju negativnu energiju koja generacijama ostaje prisutna u krugu porodice i direktno utiče na život svih članova. Ipak, ona se može preokrenuti određenim terapeutskim metodama tokom kojih pacijenti uviđaju suštinu svog problema i odlučuju se za nove životne stilove.

Osim toga što ih vezuje krvno srodstvo, članovi porodice dele i zajedničku prošlost, sadašnjost i budućnost. Helindžer u svojoj knjizi navodi da se u porodičnoj terapiji od pacijenta očekuje da predstavi sve relevantne činjenice iz svog života koje mogu pomoći da se razume koren problema.

RITUAL ZA BRŽI USPEH I SIGURAN BOLJITAK Abrakadabra i ulovili smo sreću! Potrebno je samo da primenimo formulu "5-3-1"!

 

Sesije grupne terapije najčešće se odvijaju u formi radionica. Njima prisustvuje pacijent i nekoliko osoba koje simbolički predstavljaju članove porodice, a od svih učesnika terapije se očekuje duboko poistovećivanje sa osobom koju predstavljaju. Tokom radionice, terapeut postavlja različita pitanja da bi se problemi sagledali i iz šireg ugla.

Cilj jeste da se otkrije energetska blokada i ponovo uspostavi porodična harmonija i balans. Tokom sesije, svi učesnici mogu osetiti snažne nalete energije, intenzivne emocije i steći dublji uvid u prošlost. Iskustvo pokazuje da su radionice ovog tipa veoma efikasne, i dokaz su veoma jake povezanosti porodičnih zajednica.

MAGIČNA REČENICA KOJA PRIVLAČI DOBRE DOGAĐAJE Privucite pozitivnu energiju! Pitanje koje morate već DANAS da postavite voljenoj osobi!

Joga
Foto: Shutterstock

Nakon što se oslobodite loše porodične karme, potrebno je preduzeti određene korake kako biste bili sigurni da upravo vi nećete biti uzrok nesreće budućim generacijama svoje porodice.

DOBIĆEŠ ODGOVORE NA SVA PITANJA Izaberi jedan od 4 KAMENA i saznaćeš šta te čeka u budućnosti! Sve je već zapisano!

Devojka, ljutnja, borba, bes
Foto: Shutterstock, ilustracija

Lakše prepoznajemo one obrasce ponašanja u kojima se stalno vrtimo i zato propuštamo da stvorimo dobru karmu.

Ukoliko primetite da vaše ponašanje negativno deluje na okolinu, postoje određeni koraci koje možete preduzeti kako biste svoju energiju usmerili na pozitivan put. Neka vam vodilja bude jedan od najvažnijih karmičkih zakona glasi „Čini dobro čak i kada se to od tebe ne očekuje“. Čuvajte sebe i svoje bližnje i izbegavajte rizične situacije i, što je najvažnije, oprostite svima koji su vam nekada naneli zlo ili nepravdu.

SVE ĆE SE PROMENITI Kada je ON na nebu više se BEBA rađa! 6 NEOBIČNIH stvari koje se dešavaju tokom PUNOG MESECA

Ove vrline ćete lako usvojiti kada priznate svoju moć duhovne transformacije. Oprostiti znači odvojiti svoje duhovno biće od ljutnje, ogorčenosti i frustracije koju držite u sebi. Loša karma se hrani prezirom i takva energija će oko vas privući druge ljude koji će vam dati još više razloga za negativne emocije. Često se pitamo zašto smo zapeli u krugu negativnosti ne shvatajući da nas je u tu situaciju dovelo upravo naše ponašanje.

 

Karma je jedinstvena sila za svakoga od nas – svaka osoba se bori sa vlastitim karmičkim bitkama. Što pre otkrijemo izvore naše nerešene karme i preduzmemo korake da je rešimo, to ćemo ranije doživeti i osetiti čudo duhovnog oslobođenja koje će nam otvoriti put ka pravoj suštini naših života.

Muž i žena momak Mladić i devojka šetaju parkom Šetnja Park
Foto: Shutterstock

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Retrogradni Merkur donosi vrtoglave promene - do 1. avgusta nikako ne smete raditi OVE STVARI

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi