Žena tužna plač suze histerija drama
Shutterstock
Žena tužna plač suze histerija drama

Shutterstock

Žena tužna plač suze histerija drama, Foto: Shutterstock

Tamara (42) je podelila svoje iskustvo sa crnom magijom nakon koje su mnogi ostali prestravljeni.

- Bojan i ja smo se venčali 1998. godine i od tada pokušavamo da dobijemo bebu. Uspeha nije bilo, uprkos tome što su sve analize pokazivale da je sve u redu- počinje ispovest još uvek drhtavim glasom.

Pročitajte još:

Nije bilo klinike na kojoj nisu bili, travara kojima se nisu obratili, pokušavali su i sa zvaničnom i sa alternativnom medicinom, ali nije bilo uspeha.

- Već sam postajala umorna od svega, ali je želja za potomstvom nadjačavala sve i nakon više od 15 godina borbe, ja sam odlučila da posetim vračaru. Mislila sam da nemam šta izgubiti - objašnjava ona.

Vračara

profimedia

Vračara, Foto: profimedia

- Pogledala je u mene kao da smo same u prostoriji i rekla da mi je bliska osoba bacila crnom magijom prokletstvo i to na grobu mog dede- da nikad nemam potomstvo! Pokušala sam da vrisnem, ali glasa nije bilo, samo težina neka koja me je pritiskala- zaplakala je ona dok se priseća.

- To ti je uradila druga osoba do tvog oca, njemu najbliži rod. Ona nije mogla da se pomiri sa činjenicom da si ti srećna, dok njena deca nemaju uspeha ni na jednom polju. Pošto uradiš to što sam ti rekla, njoj ćeš zapaliti sveću za zdravlje i nikad joj nećeš reći šta si saznala niti ćeš joj zla učiniti. Moraš sve uraditi kako sam ti rekla, bez izuzetka inače nema uspeha- rekla mi je ona kada nas je ispraćala.

- Krenula sam put groblja, a i dalje nisam mogla da shvatim šta se dešava. Moja teta to meni da uradi, ona ista kod koje sma celo detinjstvo provela! Išla sam, a molila Boga da ne nađem ništa, jer nisam mogla da poverujem- i dalje sa strahom u glasu priča Tamara.

Kada je na grobu svog dede zakopala na mestu koje joj je vračara opisala, sručila se na zemlju i počela da plače iz sveg glasa- našla je zamotuljak u kome je bilo upravo ono što je opisano. Kosa i komad Bojanove košulje koja je nakon svadbe nestala.

- Iako su u meni besnele munje i gromovi, pribrala sam se. Želja za potomstvom je opet sve nadjačala i uprkos tome što sam imala želju da odem kod tetke i svašta joj kažem, sledila sam uputstva vračare- otišla sam i sve bacila niz vodu, a već sledećeg dana sam joj u crkvi upalila sveću za zdravlje. Mami i baki sam rekla da je vračara pogrešila i kako ničeg nije bilo na groblju- završava priču ova Beograđanka.

- Moj život je dobio novi smisao, prepun ljubavi, a njoj neka Bog dodeli zasluženo, ja joj se svetiti neću- rekla je.

Komentari (3)

boky

30.10.2018 18:53

koja glupa baljezganja, magije i ostala sranja su glupost u koje srbi veruju.

savo

30.10.2018 19:47

i sta je bilo kad si se probudila...

Moje cutanje skupo kosta

30.10.2018 21:14

Ma hajde molim Vas ko ce u ovo da poveruje. Bapske price.