Oči, zlo, urokljive oči, bes
Shutterstock, ilustracija
Oči, zlo, urokljive oči, bes

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Prvo ga preko noći ostavite na prozoru kako bi se napunilo mesečevom energijom, a zatim i preko dana kako bi uhvatilo moćne sunčeve zrake. Onda, tokom večeri zapalite belu sveću, provucite ogledalce iznad plamena i izgovorite: "Posvećujem te vatrom". Zatim dunite u njega tri puta i recite: "Posvećujem te vazduhom

PROČITAJTE JOŠ:

 

Šta znači kada vas zasvrbi levi ili desni dlan!

AUTOR: Novi.ba/M.M. DATUM I VREME: 05.08.2019. 11:15 Kada vas zasvrbi desni ili levi dlan - evo u kojem slučaju dobijamo, a u kojem gubimo novac! Foto: Shutterstock Svako od vas veruje da ćemo dobiti novac kada nas svrbi levi dlan. Šta znači kada vas svrbi desni dlan?

S vremena na vreme ponovite ovaj ritual. Vaše čarobno ogledalo je sada spremno za korišćenje. Kada se nalazite među ljudima s kojima se ne osećate prijatno, ogledalce izvadite iz futrole i držite ga u džepu licem okrenutim od sebe. Ono će vas zaštititi od svih negativnih ljudi i situacija.

Crna magija, vradžbine

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ali, ne vadite ga iz džepa! Ako treba da uradite nešto važno tokom dana, pre nego što izađete iz kuće izvadite svoje ogledalce iz futrole i držite ga u ruci tako da je licem okrenuto od vas. Rukom tada napravite kružne pokrete oko celog tela i zamolite ogledalce da vas tokom celog dana zaštiti od svakog zla i da vam samopouzdanja i hrabrosti. Ono će to i učiniti.

PREPORUČUJEMO:

 

Proricanje iz ogledala

"Gledanje" u ogledalo, ili površinu sa odrazom, u cilju proricanja koristili su stari Egipćani, Arapi, Persijanci, Grci i Rimljani. U Grčkoj su proročice iz Tesalije predskazanja ispisivala ljudskom krvlju na ogledalu i smatra se da su one naučile Pitagoru kako da gleda u budućnost koristeći odraz mesečine na ogledalu, piše 24sata.hr.

Magija, vradžbine,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Lični vidovnjak engleske kraljice Elizabete I je koristio jaje od kristala i ogledalo od crnog opsidijana, koje je danas izloženo u Britanskom muzeju u Londonu. Francuska kraljica Katarina de Mediči je često konsultovala svoje magično ogledalo da vidi buduće događaje.

Žena, nega, ogledalo, sređivanje, narcis

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

 BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati