Limun
Shutterstock
Limun

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Većina ljudi ne veruje u moć pozitivnog i negativnog razmišljanja, te tako ni u moć pozitivne i negativne energije. Međutim, često niste ni svesni da svojim razmišljanjem utičete na ishod nekih situacija u životu.

PROČITAJTE I:

 

Kažu da energija koju puštate u svoj dom veoma je važna, zato učinite je pozitivnom na ovaj vrlo jednostavan način. Sve što treba da uradite jeste da uzmete 3 limuna i rasporedite ga po celoj kući u različitim sobama!

Stan, dom, enterijer,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Bićete iznenađeni – ako limun već sutradan drastično promeni boju, znači da vašim domom ili nekom prostorijom dominira loša energija koja usisava sav život iz vas, vaših ukućana i doma.

PREPORUČUJEMO:

 

Limun možete da presečete na dva-tri dela, i stavite komadić u svaku prostoriju, a svakako bi trebalo da ih zamenite nakon nekoliko dana, kada se osuše.

Ukoliko imate hvatač snova u vašem domu, što pre morate da uradite sledeću stvar!

AUTOR: Lovesensa/M.M. DATUM I VREME: 14.10.2019. 10:45 - 14.10.2019. 11:33 Nećete verovati šta sve donosi amajlija koju skoro svi imamo u kući... Foto: Shutterstock, ilustracija Prema verovaju Indijanaca, svako ko iznad svog kreveta drži okačen hvatač snova, imaće predivne i najlepše snove i svake noći spavaće mirno i spokojno, piše Lovesensa.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati