KADA GUBIMO A KADA DOBIJAMO NOVAC Šta znači kada vas zasvrbi levi ili desni dlan!

Kada vas zasvrbi desni ili levi dlan - evo u kojem slučaju dobijamo, a u kojem gubimo novac!

Dlanovi, šake
Foto: Shutterstock

Svako od vas veruje da ćemo dobiti novac kada nas svrbi levi dlan. Šta znači kada vas svrbi desni dlan? Da li za sve to postoji medicinsko objašnjenje ili je sve puko sujeverje? Pomoći ćemo vam da bolje razumete kakva se istina krije iza toga.

 

Sujeverje je drugačije i zavisi koji vas dlan svrbi. Ono kaže da je svrab vezan za novčani dobitak i, u zavisnosti od levog ili desnog dlana, vi ćete dobiti ili izgubiti novac. Ako je levi dlan, onda ćete dobiti novac, dok desni označava trošak.

AKO PRATITE OVA UPUTSTVA, NAPREDAK U ŽIVOTU JE ZAGARANTOVAN Ovo su 4 znaka upozorenja koja vam šalje intuicija! Ne smete ih ignorisati!

Dlan
Foto: Alo!

Kada vas svrbi levi dlan, onda ćete ostati bez novca ili ćete ga potrošiti. U svakom slučaju ćete ostati bez njega, na bilo koji način. Postoje i neka medicinska objašnjenja koja kažu da je svrab povezan sa energijom u vašim rukama.

Generalno govoreći, leva ruka označava mogućnost, dok desna aktivnost. Zbog toga leva ruka znači da će vam se nešto pojaviti u životu i stoga ćete morati da date novac za to.

AKO NEKO MISLI NA VAS, UNIVERZUM ĆE VAM POSLATI TRI ZNAKA Evo kako da znate da nekome jako NEDOSTAJETE!

Drvo, novac, bogatstvo
Foto: Shutterstock

Desna ruka je aktivna i ako vas svrbi, onda energija vašeg rada izlazi iz vas i doprinosi novčanom dobitku. Svrab desne ruke osigurava da energija izlazi i zamenjuje se novcem koji dolazi.

Kako biste smanjili svrab dlana, sve što treba da uradite je da ga protrljate o drvenu površinu. Prema narodnom verovanju ovo će smanjiti svrab jer će se na taj način energija dlana preneti na drvo.

 

Sujeverje je prilično staro i dok neki veruju da je to tačno, drugi smatraju da je samo teorija. Ko je od njih u pravu?

Ako pretražite internet o ovom fenomenu, otkrićete da postoji mnogo ljudi koji su doživeli slične slučajnosti vezanih za novac, bilo da je dobitak ili gubitak u pitanju.

TRI TRIKA ZA OSTVARENJE ŽELJA Na jednostavan način privucite moć svemira i povećajte SREĆU!

Ne postoji naučno objašnjenje za ovo. Ali, mnogi koji su ispitivali ovu pojavu tvrde da je najbolje da ne verujete u to, već da se oslonite samo na svoj trud i naporan rad - i naravno da ne čekate da vas zasvrbi dlan da biste dobili novac.

Novac, devojka, briga, sreća, žena
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi