Par, veza, ljubav
Shutterstock
Par, veza, ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Da žene čine svakakve stvari kako bi pridobile muškarca u kog su zaljubljene, potvrda je i jedan sajt na internetu gde su pripadnice lepšeg pola podelile svoje iskustvo nakon magijskog rituala sipanja menstrualne krvi u kafu uspele da zadobiju naklonost čoveka za kojim im srce žudi.

Dame koje su se osmelile na ovaj bizarni ritual koji spada u vradžbine tvrde da su "ulovile" pripadnike jačeg pola, pa većina njih uživa sa njima u skladu, ljubavi, harmoniji, a neke su čak i zasnovale pordicu. Međutim, postoje i negativna iskustva.

- Meni je uspelo, ne znam šta bih rekla više osim toga. Jedna vračara me uputila na ovaj način i ja sam probala i "upecala ga". Bili smo tri godine u vezi, sve dok ga nisam ostavila zbog drugoga - tvrdi jedna od njih.

Čaj gatanje magija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

- Menstrualna krv u kafi pomaže sto odsto. Srećna sam sa M. i na putu je naše prvo dete - kratko konstatuje dama kojoj se posrećilo.

- Ovaj način mi je pomogao, ali toliko i odmogao. Bila sam zaljubljena u jednog momka godinama i nikako nisam uspela da ga osvojim. Nakon sipanja krvi u kafu bio je moj. Međutim, nakon sedam meseci veze, postao je strahovito nasilan. Ostavila sam ga, ali on je nastavio da me progoni. Otišla sam kod jedne žene da mi odradi "čini skidanja" i tada je sve stalo - priznala je devojka kojoj nije imala sreće.

- Dečko me je ostavio, ali nakon poziva na kafu (u koju sam sipala šta je trebalo), vratio mi se. Sada imamo dvoje dece i sve je u najboljem redu -reči su još jedne "srećnice".

ljubav, magija, vradžbine

shutterstock

Foto: shutterstock

- Ne treba se igrati Boga. Ova i druge brojne gatke su mi upropastile život. Nakon brojnih veza koje sam postizala, ne želite ni da znate na koji način, ostala sam sama - ispovedila se jedna žena koja je očito probala sve.

Ritual sa mensturalnom krvlju jedan je od načina na koji osoba koja se bavi magijom (ili samo osoba koja želi da ostvari cilj na "onostrani način") pokušava da ostvari svoj cilj. Delovi tela poput kože, kose, noktiju, suza, krvi ili sp*rme, veruje se najbolji su načini da nekoga "vežete za sebe". Pozitivna iskustva, naravno, postoje, ali u velikom broju slučajeva sve se svodi na "bapske priče" ili negativno iskustvo, jer najbolje je ići na predmet svoje žudnje čistog srca i duše, a što je najvažnije čistih ruku.

Da li biste probali da na ovaj način zadovijete naklonost muškarca?