tužna žena devojka
Profimedia
Dnevna soba, soba, uređenje, dom, kuća, enterijer

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Prema mnogim uverenjima širom sveta, postoje predmeti, kao i pozicije u kući, koje mogu da privuku veliku količinu negativne energije. Pa, ako se osećate kao da ne možete da se rešite nesreće, onda nemate šta da izgubite ako pokušate da se rešite ovih 4 predmeta iz vašeg doma.

PROČITAJTE I:

 

Ogledalo usmereno ka krevetu

Veruje se da ogledalo postavljeno ka krevetu može izazvati probleme u ljubavnoj sferi, jer usmerava negativne uticaje na zdrav i kvalitetan odnos. Ako se u poslednje vreme svađate sa partnerom i imate ogledalo usmereno ka krevetu, sklonite ga sa zida i vidite šta će se desiti. Postoje velike šanse da problemi magično nestanu.

Ogledalo

shutterstock

Foto: shutterstock

Crna vrata

Boja vrata može imati veliki uticaj na vrstu energije koja "ulazi" u vaš dom, zajedno sa vama. Crna ulazna vrata unose negativnu energiju svaki put kad uđete u kuću. Ako već imate crna vrata i osećate se kao da vas stalno prati nesreća, obojite vrata drugom bojom.

Dablin zgrada kuća stan vrata

Profimedia

Foto: Profimedia

Predmeti sa oštrim ivicama ili kaktusi

Kada su u pitanju oštri predmeti, kao i biljke sa bodljama, dobro je znati da često pozivaju neželjenu negativnu energiju u vaš dom. Preporučujemo vam da ne kupujete kaktuse ili nameštaj sa oštrim ivicama, a ako ih već imate, uklonite ih na neko vreme iz vašeg doma i posmatrajte da li dolazi do promena.

PREPORUČUJEMO:

 

Slike brodoloma

Slike brodoloma imaju potencijal da izazovu unutrašnji nemir koji može uticati na odnose između onih koji dele dom i raspoloženje. Ako imate takvu sliku u vašem domu, a vi u sebi osećate neobjašnjiv nemir, onda se odmah oslobodite slike. Osetićete olakšanje.

brod jedrilica

Profimedia

Foto: Profimedia

 

 

BONUS VIDEO: 

Retrogradni Merkur donosi vrtoglave promene - do 1. avgusta nikako ne smete raditi OVE STVARI