DA LI NAS MRTVI ZAISTA POSEĆUJU? Saznajte kako da primite poruku od PREMINULE osobe!

Da li nas naši dragi preminuli zaista posećuju? Ili su snovi u kojima se pojavljuju preminule voljene osobe jednostavno sećanja koja se igraju u snovima...

Crna magija, vradžbine, urok, prokletstvo, gatare
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jesu li snovi u kojima se pojavljuju preminule voljene osobe jednostavno sećanja koja se igraju u snovima, koja nam pomažu da lakše prođemo kroz proces žaljenja? Ili nas naši dragi preminuli zaista posećuju?

 

Verujem da bi i jedno i drugo moglo biti tačno. Međutim, prema Elizabet Kubler-Ros, snovi o našim voljenima s druge strane vela su "pravi kontakti na duhovnom planu s porukama za one koje su napustili."

Moglo bi vas iznenaditi otkriće kako i vi možete preneti poruku preminuloj osobi.

Razmislite o komunikaciji kao o dvosmernoj ulici koja može dopustiti rešavanje i/ili ispunjenje ugovora duše. OVDE pročitajte sve o urokljivim očima!

U suštini, ovi snovi su dar pomoću kojih ostajete povezani s onima koje volite i daju direktan pristup vašim "natprirodnim" moćima, blagoslovima i mudrostima vaše multi – dimenzionalne duše, piše Patheos.

Ukoliko niste stručnjak za lucidne snove, teško je pritisnuti dugme za san i osigurati da će se vaša voljena osoba s druge strane pojaviti u snovima na vaš zahtev.

Ipak, verujem kako možemo učiniti naš deo, a onda pustiti da oni naprave ostatak. Saznajte OVDE koji su signali da vas je neko UKLEO!

Gatara
Foto: Shutterstock

Ukoliko želite da primite poruku u snu od vaše voljene osobe s druge strane vela, predlažem sledeće:

1. Zapalite sveću

2. Gledajte u fotografiju osobe ili držite u rukama predmet koji vas povezuje s njom.

3. Zatvorite oči i prizovite sećanje na tu osobu … neku lepu uspomenu.

4. Zatvorenih očiju ili dok gledate fotografiju u meditativnom stanju, formirajte pitanje koje imate za nju. Ili možete jednostavno postaviti nameru: “Prenesi mi poruku u snu u vezi sa "X"."

Najvažnije što trebate da znate je da su vaši anđeli (vaše voljene preminule osobe) s vama u zemlji snova. OVDE saznajte kako da skinete urok ili vradžbinu!

Budite svesni činjenice da je njihova mudrost i ljubav uvek tu za vas svaki put kada vam je potrebna ili je želite. Ne morate se više osećati sami na svetu, jer kada bi mogli shvatiti koliko vam je podrške upućeno s druge strane, više nikada ne bi plakali. Dopustite toj energiji da prožme vaše korake, reči i odluke. OVDE pročitajte koje su to čini za neuzvraćenu ljubav.

Zakoračite u višu perspektivu vaših voljenih preminulih osoba i zamislite na koji način vas oni vide, na koje načine vas bodre i kako vam pomažu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi