starac gavrilo gruzijski
Youtube printscreen / Волим Пра
starac gavrilo gruzijski

Youtube printscreen / Волим Пра

Foto: Youtube printscreen / Волим Пра

Gruzijski starac Gavrilo upozorio je vernike na dolazak Antihrista kao i na "pečat zveri" koji će obeležiti ljude.

U knjizi "Dijadema starca", Gvarilo je vernicim ostavio poruke:

"U poslednja vremena ljude će spasavati ljubav, smirenje i dobrota. Dobrota otvara vrata Raja, smirenje uvodi u Raj, a ljubav pokazuje Boga."

Sve one koji su mu dolazili za blagoslov, on je sa plačem umoljavao:

"Činite dobro, da bi vas spasla vaša dobrota. Zemlja je već postala polupakao i zapamtite Hristos je jedan, drugog neće biti. 

Isus Hrist

Youtube Printscreen

Isus Hrist, Foto: Youtube Printscreen

Iako se i ranije govorilo o dolasku antihrista, tada nije bilo ovakvih znamenja. Bilo je ratova, ali nije bilo nebeskih čudesa i sveopšteg otuđenja.

Proizvodi, na koje stavljaju broj antihrista, ne mogu vam nauditi. To još nije pečat antihrista. Potrebno je izgovoriti molitvu „Oče naš“, prekrstiti se, pokropiti osveštanom vodom – tako se osvećuje svaka hrana.

Nemojte jesti hleb čoveka koji je primio pečat antihrista.

Đavo

pixabay.com

Foto: pixabay.com

U poslednja vremena antihristove pristalice će ići u crkvu, krstiće se i propovedati jevanđeljske zapovesti. Ali, ne verujte onima koji ne budu imali dobra dela. Samo po delima moguće je prepoznati pravog hrišćanina.

Prava vera je u srcu, a ne u umu. Za antihristom će poći onaj koji veru bude imao u umu, a prepoznaće ga onaj koji veru bude imao u srcu.

Mesto gde će stavljati antihristov pečat nije dlan, već kažiprst. Uvodiće ga pomoću kompjutera pod kožu, i neće biti vidljiv. U početku – po želji. A kad se antihrist zacari i postane gospodar sveta, prisiljavaće sve da prime taj pečat. One koji ga ne prime, proglasiće za izdajnike. Tada je potrebno otići u šume, po deset – petnaest ljudi zajedno. Po jedan ili po dvojica ne mogu se spasti. Šta god da se desi ne gubite nadu u Boga. Gospod će urazumiti kako postupiti. Ko bude jak u veri – neće osećati ni glad, ni žeđ, niti će ga se dotaći prirodne katastrofe.

smak sveta

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Ako ukradeš – prekršio si jednu od deset zapovesti. Ko tako postupi – antihrista je i tako primio. Verujući čovek uzdaće se u Gospoda. A Gospod će, u poslednja vremena, činiti takva čudesa za svoj narod, da će jedan list sa drveta biti dovoljan za mesec dana. Istinski verujući čovek prekrstiće zemlju, i ona će mu dati hleb.

Ako devojku siluju, ona će pred Bogom ostati devstvenica. Tako će biti i sa pečatom antihrista: ako ga stave protiv čovekove volje, on na čoveka neće delovati.

U poslednja vremena ne gledajte u nebo: možete biti prevareni čudesima koja će se tamo događati, – pasti u prelest i poginuti".

 

Komentari (1)

Sparta

05.04.2020 18:32

Neka nam je dragi Bog na pomoći !!! Amin.