smrt, sandruk, sahrana
Shutterstock, ilustracija
smrt, sandruk, sahrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Blagoslovljen sam sposobnošću primanja poruka iz duhovnog sveta – kao duhovni medij, služim kao kanal između živih i preminulih.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kada neko blizak umre, ožalošćene osobe često se bore s tugom, krivicom i neodgovorenim pitanjima. Kanalisanje može pomoći živim i preminulim osobama da pronađu utehu i isceljenje putem duhovne veze.

Mali, ponekad svetovni detalji pružaju ožalošćenima utehu i potvrdu da je njihova voljena osoba sigurna, srećna i da će se njihova prisutnost osetiti još dugo nakon završetka kanalisanja.

1. Ja sam dobro

Često naša poslednja sećanja uključuju slike preminule osobe kako se muči s bolešću, boli i strahom. Svaki put kada bi preneo poruku da se preminula osoba "vratila kući" i više ne pati, osetio bih podizanje energije cele publike.

2. Ne osećajte krivicu

Kada dete umre ili kada netko počini samoubistvo, ožalošćeni su često opterećeni krivicom. Sećam se majke i oca koji su izgubili dete u strašnoj nesreći s pištoljem.

Smrt, bolnica

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

 

3. Molimo budite srećni

Oni koji su otišli u svetlo sada su na mestu punom ljubavi i sreće, ujedinjeni s prijateljima i voljenima. Jedna od najčešćih stvari koje mi prenose je njihova želja da ljudi koje su ostavili na zemlji budu srećni kao što su i oni.

4. Ja sam još uvek ovde

Nedavno sam jednoj ožalošćenoj supruzi rekao kako njen pokojni suprug prati njen napredak u obnavljanju kuhinje u njihovoj zajedničkoj kući. Sviđa mu se novi izgled! Utešio ju je znak podrške, a cela publika se osetila bliže Duhu – znajući da njihovi najmiliji nikada nisu daleko.