OBOGATITE SE VEOMA LAKO! Posle 84 godine je URAN ponovo u BIKU! Iskoristite priliku i napravite oltar za PRIVLAČENJE NOVCA!

Napravite oltar izobilja u svom novčaniku!

Drvo, novac, bogatstvo
Foto: Shutterstock

U maju 2018. godine je bio jedan od značajnijih događaja - ulazak Urana u Bika, u kom ostaje sve do 2026. godine. Dan ulaska Urana u Bika je 15. maja, a to je ujedno i dan mladog Meseca. Uran je planeta koji donosi revoluciju i promene, posebno na polju novca, i mogao bi poljuljati finansijsku stabilnost.

 

Moglo bi čak doći do veće ekonomske nestabilnosti, zbog koje ćemo se svi morati prilagoditi i delovati promišljeno. Novac može doći i otići naglo, pa neće biti lako ostvariti finansijske planove.

Kako biste ove promene na polju novca okrenuli u svoju korist, predlažemo vam da iskoristite energiju mladog Meseca i isprobate ovaj jednostavan ritual za privlačenje novca u kojoj glavnu ulogu ima vaš novčanik.

Novac nam je u odraslom dobu simbol za brigu (hranu, zaštitu, sigurnost) kakvu smo dobijali dok smo bili deca. Zato, da biste prizvali novac u svoj život, napravite oltar izobilja u svom novčaniku.

Novac
Foto: Shutterstock

Kako napraviti oltar izobilja:

1. Prvo sve izvadite iz novčanika, a zatim prazan novčanik očistite dimom žalfije.

2. Uzmite prazan novčanik sa obe ruke i recite nameru. Na primer: “Otvorena sam da primim izobilje kako bih ga mogla deliti sa svetom”.

3. Izaberite oltar u svom novčaniku – to može biti zasebni džepić ili cela jedna strana novčanika.

4. Sada oltar u novčaniku napunite pravim stvarima. Na primer, slika Abundije, anđela bogatstva i novca, srebrni novčić, kristal citrin i nešto što za vas ima posebno značenje.

5. Ne zaboravite na papirnu novčanicu koju ćete ponuditi ikoni izobilja za koju ste se odlučili. Ovu novčanicu nemojte trošiti, ali je možete jednom godišnje zameniti na datum koji vam je značajan. Recimo na svoj rođendan, prolećnu ili jesenu ravnodnevicu i slično.

6. Bacite sve stare račune, podsetnike i slične nepotrebne papire, pa u novčaniku čuvajte samo ono što vam treba. Redovno iz novčanika bacajte nepotrebne papiriće kako bi izobilje imalo neometan ulazak.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi