Enterijer, kuća, dom, uređenje
Shutterstock
Enterijer, kuća, dom, uređenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Još u pradavna vremena drevni narodi živeli su u skladu s prirodom i okruženjem i bili svesni energije koja ih okružuje. Oni su razvili različite tehnike čišćenja negativnosti, u zavisnosti od dela sveta koji su nastanjivali.

PROČITAJTE JOŠ:

Loša osećanja, učestao umor, depresija, stalni neuspeh, bolest, razni nemiri i strahovi poput onih dečijih da borave sami u nekoj prostoriji, nesanica i česte noćne more, anksioznost…sve su ovo znaci loše tj. negativne energije u vašoj kući.

Muškarac plače, suze, bol, tuga, depresija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Svako svoju energiju zadržava na mestima gde boravi i u predmetima koje koristi. Na mestima gde su česta okupljanja većeg broja ljudi, susreću se i mešaju različiti vidovi energije koji se i zadržavaju tu gde se ona oslobodi. Кako biste sprečili da nečija energija utiče na vaše misli, emocije i opšte stanje isprobajte najjednostavniji trik za otkrivanje negativne energije u kući:


U prozirnu staklenu čašu stavite morsku so (so bi trebalo da zauzme 1/3 čaše). Nakon soli, u čašu sipajte 1/3 hladne vode i 1/3 belog sirćeta. Čašu odložite u sobu u kojoj mislite da je skupljena negativna energija.

Žena, raskid, tuga, depresija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Nakon što ste postavili čašu, niko ne sme da je dira sledeća 24 sata. Ukoliko je tečnost u čaši u istom stanju u kakvom ste je ostavili, možete da odahnete, u toj sobi nije prisutna negativna energija. Ali, ukoliko u čaši primetite mehuriće ili tečnost postane neprozirna, očigledno je da imate nekih problema.

Stan, dom, enterijer,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Voda "živi" tvrde neki stručnjaci i smatraju da je ona akumulator i transformator svih energija koje postoje na zemlji i u svemiru. Isceljujuće moći vode poznate su vekovima, a čudotvorni izvori najčešće se nalaze pored manastira i svetilišta. Dokazano je da voda pamti i hemikalije i otrove koje ispuštamo u atmosferu, reke i mora, i bez obzira na to koliko je kasnije "glancamo", filtriramo i tretiramo, ona će nam sve vratiti.

Voda

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Voda pamti i reaguje i na ono što u njenoj blizini izgovaramo, na muziku koju puštamo, pa tako i na naše emocije reaguju kristali vode kao sunđer koji sve upija.

NAJČITANIJE VESTI SA CRNE I BELE MAGIJE:

Zato, nakon što je tečnost u čaši koju ste ostavili 24 sata apsorbovala negativnu energiju, prospite je u ve-ce šolju i pustite vodu.

Postupak ponavljajte svaki dan, sve dok tečnost u čaši ne postane bistra.

I nikako, ali nikako, nemojte popiti ovu vodu.

Voda, čaša vode, bokal, voda za piće

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BONUS VIDEO

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!