BELOM MAGIJOM DO NJEGOVOG SRCA! Ovom čarolijom ćete ubrzano osvojiti vašu simpatiju

Pre nego što započnete, razmislite dobro da li je to ptava osoba za vas....

magija
 Foto: Shutterstock

Iako se ljubav može privući uz rituale crne magije, to nije preporučljivo jer posledice mogu biti katastrofalne, a nije dobro ni za karmu. Zato je uvek bolje posegnuti za belomagijskim ritualima, jer oni isključuju svako zlo. Bela magija samo može samo ubrzati stvari, rapaliti vatru tamo gde već postoje iskrice. Ukoliko postoji takva osoba u vašem životu, a nikad niste hteli da pređete granicu, izvedite ovaj ritual jer će vam on pomoći da konačno raščistite neke stvari. Budite iskreni prema sebi, ali i prema toj osobi. Pre nego što započnete ritual, zapitaje se jeste li zaista spremni da celim srcem volite tu osobu. Ukoliko je odgovor potvrdan, možete preći na ritual.

ljubav, magija, vradžbine
 Foto: shutterstock

U noći mladog meseca, uzmite tri sveće voštanice, zapalite ih, a zatim u mislima dozovite sliku osobe koju simpatišete. Kad osetite da ste spremni, izgovorite bajalicu: “Preklinjem te Bože, ja sluga tvoja (ime), da me povežeš sa slugom svojim (navesti ime simpatije).. Preklinjem te, poveži me kao što su povezani voda, vazduh, vatra i zemlja, bez kojih ne bi bilo ni života. Volela bih da (ime) misli na mene kao ja (ime) na njega. Ako njegovo srce oseća nešto prema meni, ako mi je suđen, dovedi ga što pre. Ako njegovo srce pripada drugoj, ako nije moja sudbina, oslobodi me misli o njemu. Bože, usliši mi želju.

U ime Oca, Sina i Svetoga duha. Amin. Amin. Amin. ”
Ne razmišljajte više o ovoj želji, nego pustite da se stvari dese same od sebe. Ako vam je suđena ta osoba, započećete romansu pre sledećeg mladog meseca, a u suprotnom – to će vam biti dato na znanje. Budite zahvalni i na tome, jer tako vam se otvaraju nove mogućnosti. U životu bi vam se uskoro mogla pojaviti neka nova simpatija.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi