devojka, sreća, žena, moda, ljubav, sumnja, laž
Shutterstock, ilustracija
Proleće, devojka, žena, srećna

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Pravi put i izbor pre svega je povezan sa našom dušom i nije bitno da li je dobar ili loš, bitno je da li je vašoj duši potreban. Ukoliko utišate svoje srce i poslušate taj unutrašnji glas, znaćete šta je pravi izbor za vas. Naravno, za ovo je potrebna praksa i izvesno iskustvo, ali što više budete osluškivali svoju intuiciju, to će vam lakše biti da prepoznate signale koje vam šalje.

Ukoliko budete primetili nekih od ovih signala, znaćete da treba da zastanete i poslušate šta vam to intuicija poručuje:

PROČITAJTE I:

 

1. Neodlučni ste

Kad god osetite neodlučnost ili dvoumljenje, makar i najbezazlenije odluke bile u pitanju, znajte da vam se obraća intuicija. Osećaj da se "borite" da nešto ostvarite, ili osećaj otpora prema donošenju odluke u vezi sa određenom situacijom ili osobom, svakako je upozoravajući znak vaše intuicije da ne raspolažete sa dovoljno informacija ili da je izbor koji činite pogrešan za vas.

U takvim situacijama treba da zastanete, pauzirate i sačekate sa donošenjem odluke. Možete i da pokušate sa meditacijom kako biste stvari videli "jasnije".

devojka, sreća, žena, moda, ljubav, sumnja, laž

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

2. Tražite tuđu potvrdu

Iako je dobro i preporučljivo da ljude pitate za mišljenje ili savet, trenutak kada uhvatite sebe da tražite mišljenje većine ljudi iz svog okruženja možete smatrati alarmom.

Kada češće tražite odobrenje drugih nego što samostalno i sigurno donosite odluke u vezi sa svojim životom, to je znak da ignorišete i potiskujete ono što potajno duboko u sebi znate da je odgovor. Ovo su upravo trenuci kada treba da konsultujete svoj unutrašnji glas i da se ne plašite onog što čujete, a to je istina i odogovor na svaku vašu nesigurnost. Ipak vi sami, duboko u sebi znate šta je pravi put i odgovor.

oko, treptanje oka, žmirkanje, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

3. Osećate se umorno i iscrpljeno

Umor i osećaj istrošenosti još jedan je signal koji vam šalje intuicija. Ovakvi osećaji zapravo proizlaze iz toga što ste okruženi ljudima koji negativno utiču na vas i vašu energiju. Naravno, tako se možete osećati i kada prođete određenom ulicom ili uđete u neku prostoriju.

Ovo su trenuci kada treba da oslušnete svoju intuiciju. Ukoliko zbog iscrpljenosti niste u mogućnosti da shvatite poruku svog unutrašnjeg glasa, treba da prizovete u pomoć svoje anđele, duhovne životinje ili bilo šta što smatrate svojom duhovnom zaštitom, i da vizuelizujete njihovu pozitivnu energiju. Nakon toga će da vam se povrati energija, a vi ćete moći jasnije da rezonujete i donesete odluke.

PREPORUČUJEMO:

 

4. Osećate se odsutno

Najčešći i siguran znak da treba da poslušate svoju intuiciju je osećaj da niste prisutni ili kada osećate da nešto nije u redu. U takvim situacijama treba da dišete duboko i oslušnete duboko u sebi odgovor na pitanje šta da uradite. Stres i anksioznost mogu dodatno pogoršati sliku i percepciju i učiniti da nam situacija deluje gore nego što zaista jeste.

Tada proverite da li postoje i drugi prethodno navedeni signali kako biste mogli da razlučite da li je samo u pitanju nervoza ili ipak treba da poslušate intuiciju. Udahnite duboko, više puta ili meditirajte neko vreme ukoliko ste u mogućnosti.

Pratite ova četiri znaka i poslušajte svoju intuiciju jer se odgovor krije u vama.

žena, dosadna, devojka, smor

Profimedia

Foto: Profimedia

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati