Cveće, par, poklon, sreća, ljubav, flert, muvanje
Shutterstock, ilustracija
seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Možda vam se čini da je Univerzum odustao od vas kada je u pitanju sreća u ljubavi, ali sudbina upozrava da nikako ne treba da se predate, piše Lovesensa.

PROČITAJTE I:

 

Imate osećaj da stalno upoznakjete pogrešne osobe i da je ljubav daleko od vas. Grešite! Univerzum vam stalno pokazuje pravi put, ali očigledno neke znakove ignorišete.

Kada se sretnete sa osobom koja može biti idealan partner za vas, ne očekujte da će se odmah dogoditi varnice. U susretu sa potencijalnim partnerima važno je da prepoznajete sledeće znakove i tada ćete znati da toj osobi vredi pružiti šansu.

Evo koje znakove nam Univerzum šalje kada sretnemo svoju srodnu dušu:

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

1. Ne pokušavate više da gradite odnose sa pogrešnim ljudima.

Kada postanete spremni da upoznate pravu ljubav, u vama će se dogoditi promena. Prestaćete da tolerišete mane koje ste ignorisali u svim prethodnim vezama. Iskreno priznajete sebi šta želite i šta ne volite. Ponekad se hemija ljubavi ne manifestuje odmah, već nakon nekog vremena. A onda počnete osećati da vas privlači ta osoba o kojoj u ovom kontekstu nikada niste ni razmišljali. Dovoljan znak je da "onaj pravi" pojavljuje upravo kada zaista razumemo kakvog partnera želimo.

2. Ispunjeni ste mirom

Ako je Univerzum unapred odredio vaš susret sa srodnom dušom, konačno osećate da ste pronašli mir. Prestajete da obraćate pažnju na prošlosti i živite u apsolutnoj harmoniji sa sobom.

3. Zaključili ste da nijedan vaš bivši nije bio prava ljubav

Često nam Univerzum pomaže da shvatimo tajne ljubavi preko loših odnosa. Ako ste morali da doživite razočaranje kako biste shvatili da ste bili na pogrešnom putu, to je vrlo dobar znak. Ako prethodne veze smatrate korisnim iskustvom, kao odskočnom daskom za svoju sudbinu, to znači da ćete vrlo brzo upoznati pravu ljubav.

PREPORUČUJEMO:

 

4. Srećete istu osobu iznova i iznova

Ako se stalno i iznova srećete sa istom osobom ili ako članovi porodice i prijatelji neprestano spominju tu osobu, to se dešava sa razlogom. Najverovatnije, sam život vas gura ka toj sudbinu.

5. Stalno sanjate istu osobu

Ako stalno u snovima i dalje viđate istu osobu, stranca ili nekoga koga ste već upoznali, to uopšte nije uzalud. Moguće je da podsvest pokušava da vam skrene pažnju na nekoga.

Spavanje, san, snovi

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

6. Stalno se suočavate sa nagoveštajima

Na primer, na različitim mestima čujete istu ljubavnu pesmu. Ili nailazite na vesti o tome da se parovi venčaju nekoliko puta dnevno. I najverovatnije ćete biti u pravu ako nakon toga počnete da verujete da Univerzum pokušava nešto da vam saopšti. Ponekad događaji koji su vam se dogodili tokom dana ili nedelje imaju važno skriveno značenje. Ako ih stvarno pogledate i analizirate, to će vam postati očigledno.

7. Sami ćete osetiti kada upoznate pravog partnera

Ponekad nekog sretnete i shvatite da je baš on prava osoba za vas. To se ne može desiti odmah, nekima je potrebno malo vremena da bi toga postali svesni. Ali ako zaista smatrate da je to osoba koju ste čekali toliko dugo, onda vas verovatno vaši instinkti ne varaju. Najbolji deo je što je ovaj osećaj često obostran.

Prepoznavanje znakova koje nam Univerzum šalje ponekad je prilično teško. Mnogi od ovih znakova nagoveštavaju promene koje se događaju u vama. Ali ne oklevajte - Univerzum je na vašoj strani.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako želite da upoznate ljubav, sigurno ćete je upoznati. Možda cmorate da budete strpljivi i promenite nešto kod sebe. Ali kada konačno upoznate ljubav svog života, sve će doći na svoje mesto.

Uradite ovo do kraja nedelje i snovi koje ste zamislili postaće lako ostvarivi!

AUTOR: Lovesensa/M.M. DATUM I VREME: 25.09.2019. 08:21 Užurbana svakodnevica, prepuna obaveza, problema i izazova, često nam ostavlja malo vremena da se posvetimo sebi i važnim planovima, piše Lovesensa. Foto: Shutterstock, ilustracija Predstavljamo vam zanimljiv i koristan ritual koji treba obavljati svake nedelje kako biste privukli mir, blagostanje, obilje i radost.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!