KNJIGE STARE VEKOVIMA OTKRIVAJU TAJNU! Ovih 8 znakova će vam reći da li je neko bacio kletvu na vas

Praznoverje je i dalje sastavni deo našeg društva, a mnogi su uvereni da se iza zemaljskog sveta kriju spiritualne tajne koje niko od nas još ne razume. Zavirili smo u knjige koje se kroz vekove bave okultizmom kako bismo pronašli znakove kletvi, odnosno videli kako ih prepoznati i zaštiti se od njih.

Magija, vradžbine,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovi znakovi se mogu povezati sa raznim psihičkim i fizičkim stanjima i životnim fazama i situacijama i nikako se ne smeju pouzdano uzimati kao deo potencijalne kletve. Tek kao kuriozitet i praznoverje.

Tekstovi o kletvama najčešće nabrajaju ovih osam stanja kao potencijalne znakove kletve. Oni tvrde da ukoliko je kod vas prisutno četiri ili više stanja, postoji velika mogućnost da vas je neko prokleo. Pogledajte OVDE koje bizarne stvari žene rade da bi zadržale muškarce.

 

1. Nagli gubitak enerije: Ako ste nekad pucali od snage, bili prepuni života i energije, a odjednom ste potonuli i više nemate volje za ničim može biti jedan od znakova.

2. Finansijski gubici: Ukoliko su vas iznenada pokosili financijski gubici, ukoliko ste izgubili mnogo u nekim ulaganjima ili ste se odjednom iz stabilne finansijske slike našli u bezizlaznoj situaciji.

3. Učestali problemi u ljubavi: Nekad ste bili u stabilnim ljubavnim vezama i odnosima, ali u zadnje vreme su iza vas samo ljubavni brodolomi, razvod, gubitak volje za ljubavlju i seksom.

Crna magija, vradžbine
Foto: Shutterstock

4. Noćne more: Iznenada ste počeli da sanjate čudne i zastrašujuće stvari. Izuzetno su uverljive i uglavnom vas dosta opterećuju. To mogu biti snovi o vašoj smrti, zmijama, škorpionima i padovima s velikih visina.

5. Crni nakit: Ukoliko vam je netragom nestao omiljeni komad vašeg nakita ili se neobjašnjivo pokidao, to može biti znak kletve.

6. Loša sreća: Ovo je nešto što mnogi doživljavaju subjektivno, ali ako ste zaista u velikoj crnoj seriji i sve se okreće protiv vas, to može biti loš znak. Pogledajte OVDE kako izgleda najjača magija na svetu.

7. Neobjašnjiva bol: Ako češće nego ikad pre osećate bol u telu koju ne možete objasniti, pogotovo u donjem delu leđa, stomaku pa čak i nogama, a lekari ne mogu da otkriju koji je razlog.

8. Problemi sa spavanjem: Iznenada se budite noću, dugo ne možete zaspati, preznojavate se tokom noći, a nikad ranije niste imali problema sa spavanjem, može biti znak da vas je neko "uhvatio na zub".

Tekstovi o kletvama spominju da se napadi događaju u tri talasa, svaki od njih će biti sve jači i jači. Stoga ukoliko se pronađete više od četiri navedena znaka, knjige savetuju da razmislite o skidanju kletve.

Crna magija, vradžbine, urok, prokletstvo, gatare
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi