Enterijer, kuća, dom, uređenje
Shutterstock
Enterijer, kuća, dom, uređenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Feng šui stručnjaci veruju da svaki predmet u sebi nosi energiju, a držeći ga u kući, tu energiju prenosimo na svoj dom.

PROČITAJTE I:

 

* Stručnjaci Feng Šuija veruju da zli ljudi donose lošu energiju u kuću.

* Vodite računa čije poklone primate.

* Ako se osetite neprijatno, bacite poklonjene predmete.

Zato, prema njihovim rečima, treba dobro paziti šta unosimo u kuću i čije poklone prihvatamo i čuvamo.

Smatra se da je najgore što možete da unesete u kuću poklon zavidne i zle osobe. Taj predmet će, prema verovanju, brzo uneti svađe u kuću, čak i bolest, razvod...

 

Veruje se da će osobe koje vam zavide i nimalo nisu srećne zbog vašeg uspeha, porodičnog ili poslovnog, prve biti u redu da vam donesu poklon. Negativna energija davaoca prenosi se i na predmet, koji tiho ali moćno deluje iz kutka vašeg doma.

PREPORUČUJEMO:

 

Ukoliko ste se osetili neprijatno prilikom uručivanja poklona ili imate čudan osećaj svaki put kada ga pogledate, bacite taj predmet bez griže savesti. Ne odlažite da na tavan, u podrum ili slično, samo ga bacite. Neki veruju da je najbolje ovakve predmete spaliti.

Verujte svojoj intuiciji kada su ovakve stvari u pitanju!

Talismani ŠTITE od bolesti, nesreće, privlače novac... Neka uvek budu pored vas!

AUTOR: 24sata/M.M. DATUM I VREME: 09.08.2019. 10:29 Obratite pažnju, nisu važne samo biljke koje stavljate u vrećice, već i boja vrećice, kao i boja konca kojim su vezane! Foto: Shutterstock Za privlačenje novca Tokom mesečeve faze rasta u zelenu vrećicu stavite pet bundevinih semenki, štapić cimeta i plaćen fiskalni račun, pa vrećicu zavežite zelenim koncem.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati