SAVETI ZA PRIVLAČENJE IZOBILJA I NOVCA Ovaj ukras u domu donosi bogatstvo, samo morate da verujete u to!

Feng šui kineski brod bogatstva donosi obilje, sreću i novac!

kina, mistika, drevni grad
Foto: Shutterstock, ilustracija

Feng šui je veština strateškog postavljanja predmeta u vaš dom sa namerom da u vaš život donesu dobru energiju, prosperitet i sreću.

Postoji veliki broj feng šui škola mišljenja, ali zaista nije važno koju školu pratite. Jedini kriterijum za izbor dobrog feng šui leka je vaša lična veza s njim - koliko vam određeni lek govori i koju vrstu energije želite da unesete u svoj dom. Jedan tradicionalni feng šui simbol je jedrilica.

 

O kineskom brodu bogatstva

Jedrilica je univerzalni simbol obilja što ga donose vetrovi i vode, a značenje broda bogatstva u feng šuiju je slično. Predstavlja energiju obilja koja plovi u luku (vaš život). Postavljanjem feng šui broda bogatstva u vašu kuću ili kancelariju veruje se da će vam doneti veći uspeh i bogatstvo, kao i povećati kapacitet i profitabilnost vašeg poslovanja.

VRATITE BIVŠU LJUBAV Samo par rituala kako da naterate voljenu osobu da vas nikada ne napusti, a možda da vas i oženi!

Možete koristiti bilo koju vrstu modularnog drvenog broda. Što više određeni brod govori o energiji dolaznog obilja, to bolje. Pošto je ovaj lek feng šui simboličan prikaz bogatstva, ne postoje stroge smernice feng šuia osim vaše snažne povezanosti sa njegovim izgledom i osećajem. Tradicionalno, brod bogatstva može da se napuni mnogim popularnim simbolima bogatstva, kao što su zlatni ingoti, kineski novčići, crvene koverte novcem, raznim kristalima i drugim lekovima.

ZADESIĆE VAS VELIKO ZLO! Ukoliko vam treba novac na pozajmicu, nikako ne smete to da činite na ovaj dan!

Bambus
Foto: Shutterstock

Postavljanje

Postoji nekoliko načina za odlučivanje o idealnom smeštaju vašeg broda bogatstva.

Najbolja lokacija zasnivaće se u skladu sa vašim dekorom kuće i vašim ukusom, kao i na osnovnim feng šui smernicama. Budući da se feng šui odnosi na umetnost smeštanja, lokacija vašeg broda takođe je relevantna. Postoje tri potencijalna mesta koja biste trebali uzeti u obzir: oblast novca, područje zvezda bogatstva ili vaš srećni pravac u domu.

TALISMAN KOJI DONOSI IZOBILJE SVEGA DOBROG Poznata je kao snažna amajlija, a evo zašto morate imati potkovicu u vašem domu!

Određivanje lokacije područja novca za feng šui vašeg doma zavisi od škole feng šui kojupratite. U klasičnoj se školi smatra da je područje bogatstva ili novca ili jugoistočni ugao vašeg doma ili poslovnog prostora; u zapadnoj školi, novac je gornji levi deo vašeg prostora dok ga gledate na tlocrtu. Takođe je najbolje ako brod možete obogatiti tako da njegov prednji deo bude usmeren ka unutrašnjem delu kuće, a ne suprotno od njega.

U osnovi, želite da energija obilja bude usmerena u vaš dom (i vaš život), a ne dalje od njega.

 

Drugi simboli feng shui bogatstva

Brod za bogatstvo vrlo je popularan tradicionalni lek u feng šuiju, jer za razliku od drugih simbola bogatsva brod izgleda sjajno u bilo kom prostoru i sa bilo kojim ukrasom. Drugi popularni feng šui simboli za koje se misli da predstavljaju bogatstvo u vašem domu uključuju:

DA LI IMATE TURSKO OKO U VAŠEM DOMU? Morate znati šta OVA najpoznatija amajlija privlači u vašu kuću!

posao, uspeh, sreća
 Foto: Shutterstock, ilustracija

- Dodavanje akvarijuma ili fontane

- Bambus ili stablo novca

- Obavezno zatvorite poklopac toaleta i zatvorite vrata kupatila. Veruje se da voda, simbol novca, odlazi iz vašeg doma preko toaleta.

- Pravilno postavljanje ogledala takođe može ojačati energiju obilja u vašem domu ili kancelariji.

Talismani ŠTITE od bolesti, nesreće, privlače novac... Neka uvek budu pored vas!

AUTOR: 24sata/M.M. DATUM I VREME: 09.08.2019. 10:29 Obratite pažnju, nisu važne samo biljke koje stavljate u vrećice, već i boja vrećice, kao i boja konca kojim su vezane! Foto: Shutterstock Za privlačenje novca Tokom mesečeve faze rasta u zelenu vrećicu stavite pet bundevinih semenki, štapić cimeta i plaćen fiskalni račun, pa vrećicu zavežite zelenim koncem.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi