IZBACITE IZ KUĆE "ENERGETSKE VAMPIRE" Nikako nemojte držati ovih 7 rizičnih predmeta u vašem domu koji urušavaju mir!

Vrlo često nismo ni svesni da su određeni predmeti zapravo "energetski vampiri" koji nam kradu pozitivnu energiju i ugrožavaju mir i harmoniju

Da vam dom bude lepši i zdraviji
 Foto: Shutterstock

Samo male izmene u porodičnom domu mogu doneti obilje pozitivne enegije i blagostanja. Vrlo često nismo ni svesni da određeni predmeti su zapravo "energetski vampiri" koji nam kradu pozitivnu energiju i ugrožavaju mir i harmoniju.

 

Kako bi u vašem domu i porodici zavladala samo pozitivna energija, posavetovali smo se sa feng šui stručnjacima: evo na kojih 7 stvari (ili loših navika) oni upozoravaju, zato što donose negativnu energiju u dom:

AKO ŽELIŠ DA TI NOVČANIK BUDE PUN, URADI OVO Pet velikih pravila za oblačenje koje će vam doneti novac i sreću!

1. Prljava garderoba u uglu sobe

Ovo je jedna od prvi stvari na koju feng šui stručnjak upozorava kada je primeti u kući. Možda jeste najlakše ćušnuti prljavu odeću na pod u uglu sobe, ali treba da znate da se na tom mestu odliva i pozitivna energija iz doma. Trebalo bi da u svakoj porodici postoji prostor gde će se odlagati prljava garderoba za pranje - bolje je da imate i kantu za to u dvorištu nego prljave čarape po ćoškovima soba.

VRATITE VAŠ ŽIVOT U RAVNOTEŽU Oktobar je idealan za pročišćavanje i obnovu energije, uz pomoć par saveta sve će biti ponovo u svom skladu!

cipele, moda, trend, stil, baletanke, patike, čizme
 Foto: Shutterstock, ilustracija

2. Cipele poređane ispred vrata

Bez obzira da li su poređane uz spavaću sobu ili bilo koju drugu ovi predmeti su pravi “energetski vampiri” pogotovo ako su prljavi.

3. Hrpa starih novina, magazina, papira i knjiga

Novine bacite u kantu za smeće čim ih pročitate, savetuju feng šui stručnjaci. Ukoliko sakupljate magazine ili knjige, čuvajte ih na policama, a ne podu ili uglu sobe. Razbacani po prostoru, ovi predmeti doneće lošu energiju.

KAD SAZNATE PRAVU ISTINU, SKINUĆETE GA ODMAH Bili smo ubeđeni da nas štiti od uroka, ali istina koja stoji iza verovanja je zastrašujuća!

Knjiga, devojka, Nova godina
Foto: Shutterstock

4. Naprsli ili okrnjeni tanjiri, činije i čaše

Polomljeno posuđe donosi lošu energiju ko god da ga koristi, tvrde feng šui stručnjaci. Radije kupite najjeftiniji novi komplet nego da koristite skup ali oštećen komplet sudova. Korišćenje ovakvog posuđa može doneti uticati na karijeru ili finansije.


5. Prazne tegle pirinča, soli i šećera

Svima nam se dešava da nam zalihe najneophodnijih namirnica nestane, međutim feng šui učitelji kažu da nikada ne treba dopustiti da vam tegle u kojima držite pirinač, so i šećer budu potpuno prazne. Police sa praznim teglama u kuhinji utiču na sreću i harmoniju u porodici.

 

6. Mesto za sedenje ili spavanje ispod grede

Drvene grede su jedan od omiljenih dizajnerskih elemenata koji rado i četo viđamo u domovima. Međutim, ukoliko postavite sofu ili krevet ispod ovog detalja znajte da su otrovne strele negativne energije usmerene ka vama, objašanjavaju feng šui stručnjaci.

KONAČNO ĆETE DOBITI ONO ŠTO OČEKUJETE Otvara se magična kapija 999 na nebu! Evo kakva vas čarolija očekuje!

Enterijer, kuća, dom, uređenje
, Foto: Shutterstock

7. Skromne porcije pirinča u tanjiru

Kada služite hranu gostima ili ukućanima pobrinite se da svaki član ima hrane više nego dovoljno. Ovo pravilo najpre važi za pirinač. Po feng šui načelima, nedostatak pirinča u tanjiru znači i nedostatak blagostanja. Ukoliko pretekne pirinča, dajte ga kućnim ljubimcima ili sačuvajte pa odneste onima koji su gladni.

Najstarijih 11 predskazanja o ljubavi, sreći, uspehu i bogatstvu!

AUTOR: Alo/M.M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 08:00 Šta se desi ako pojedete okrajak hleba ili ako jedete i pevate? Evo neobičnih verovanja kojima su nas učile mame i bake Foto: Shutterstock, ilustracija Ima mnogo "pravila" kojima su nas učile mame i bake, šta smemo, a šta ne smemo raditi, a da pri tom nikakva objašnjenja nismo dobijali zašto je to baš tako.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi