Ljubav zaljubljeni srce muvanje par
Shutterstock
Ljubav zaljubljeni srce muvanje par

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Svaki čovek doživljava ljubav na svoj način, za neke je to sreća, dok drugima prokletstvo jer ne umeju da se izbore sa slomljenim srcem. Oni koji imaju hrabrosti da se prepuste ljubavi, da lete ne njenim krilima, da osete “esenciju” života – ne plaše se poraza jer, kako kažu, vredelo je svake sekunde. Oni drugi, koji se plaše da izađu iz svoje ljušture, da dopuste da ih greje sunce ljubavi, zauvek će živeti u mraku samoće.

PROČITAJTE JOŠ:

Postoje i treća grupa – čine je osobe koje bi veoma volele da osete ljubav, ali to im se jednostavno ne dešava, a razlozi su brojni – nedostatak hrabrosti i samopouzdanja, loša komunikacija… Šta god da je u pitanju, ljudi koji priželjkuju ljubav – mogu je privući ako pribegnu beloj magiji.

Ljubav zaljubljeni srce muvanje par

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Čarobna traka

Ljubavni ritual najbolje je izvoditi kad je mesec u fazi prve četvrti. Za tu priliku treba da izaberete dva interesantna predmeta, od kojih će jedan predstavljati ženu, a drugi muškarca. Na primer, to mogu biti figurice muške i ženske cipele odnosno muškarca i žene, zatim lopta, cvet… Postavite figurice na sto tako da budu udaljene jedna od druge, a potom ih povežite jednu s drugom ružičastom trakom, pazeći da vrpca ostane zategnuta.

U narednih šest noći obmotavajte figurice trakom tako da razmak između njih bude sve manji. Pritim, povedite računa o tome da traka između njih uvek bude zategnuta. Sedme noći figurice treba da stoje priljubljene jedna uz drugu. Tad se iznad njih izgovara bajalica:
"Kako su se figurice spojile, tako ću se i ja spojiti sa svojim muškarcem. Neka mi ga dovede moćni mesec, neka ga poveže sa mnom, neka ga vode emocije. Kad se spojimo, neće poželeti da se razdvojimo. Amin. Amin. Amin."

Mesec

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Čarolija za simpatiju

Iako se ljubav može privući uz rituale crne magije, to nije preporučljivo jer posledice mogu biti katastrofalne, a nije dobro ni za karmu. Zato je uvek bolje posegnuti za belomagijskim ritualima, jer oni isključuju svako zlo. Bela magija samo može samo ubrzati stvari, rapaliti vatru tamo gde već postoje iskrice. Ukoliko postoji takva osoba u vašem životu, a nikad niste hteli da pređete granicu, izvedite ovaj ritual jer će vam on pomoći da konačno raščistite neke stvari. Budite iskreni prema sebi, ali i prema toj osobi. Pre nego što započnete ritual, zapitaje se jeste li zaista spremni da celim srcem volite tu osobu. Ukoliko je odgovor potvrdan, možete preći na ritual.

U noći mladog meseca, uzmite tri sveće voštanice, zapalite ih, a zatim u mislima dozovite sliku osobe koju simpatišete. Kad osetite da ste spremni, izgovorite bajalicu:

"Preklinjem te Bože, ja sluga tvoja (ime), da me povežeš sa slugom svojim (navesti ime simpatije).. Preklinjem te, poveži me kao što su povezani voda, vazduh, vatra i zemlja, bez kojih ne bi bilo ni života. Volela bih da (ime) misli na mene kao ja (ime) na njega. Ako njegovo srce oseća nešto prema meni, ako mi je suđen, dovedi ga što pre. Ako njegovo srce pripada drugoj, ako nije moja sudbina, oslobodi me misli o njemu. Bože, usliši mi želju.
U ime Oca, Sina i Svetoga duha. Amin. Amin. Amin."

Ne razmišljajte više o ovoj želji, nego pustite da se stvari dese same od sebe. Ako vam je suđena ta osoba, započećete romansu pre sledećeg mladog meseca, a u suprotnom – to će vam biti dato na znanje. Budite zahvalni i na tome, jer tako vam se otvaraju nove mogućnosti. U životu bi vam se uskoro mogla pojaviti neka nova simpatija.