NIKAKO NE RASPREMAJTE KREVET ZAJEDNO SA PARTNEROM Najpoznatija sujeverja vezana za postelju! Evo kako se rasprema krevet

Nije malo onih koji vode računa da ustanu na desnu nogu ili na koji način slažu posteljinu. Ima još mnogo sujeverja vezanih za krevet, ovo su neka od njih

bračni krevet
Foto: Shutterstock

Ne kaže se slučajno za nekog ko je nervozan - “ustao je na levu nogu”. Time se samo ponavlja arhetipsko sujeverje da je ovo znak da će ga tog dana pratiti nesreća. Zato mnogi vode računa da ustanu na desnu nogu.

 

Neki više veruju da moraju da ustanu na istu stranu na koju su legli, jer će tako biti uspešni.

Jedno od sujeverja u vezi sa ovom tematikom je i da ako žena ostavi ispod tuđeg kreveta pelenu, u toj će se kući uskoro roditi dete.

ISPUNIĆE VAM ŽELJU AKO JE PREBACITE SA OBRAZA NA PRST Evo za šta se sve veruje da donosi sreću! Probajte, ne može da škodi!

Krevet
Foto: Shutterstock

Posteljina uvek mora da se složi onda kada se započne, a ne da se posao ostavi nedovršen. Veruje se da ne bi trebalo da se presvlači kada se na nebu ne vidi mesec.

A oni koji spremaju krevet nedeljom imaće, navodno, lošu sreću. Najbolje je da se to radi drugim danima rano ujutru. Ukoliko slučajno posteljinu navučete naopačke, znači da ćete se uskoro seliti.

 

Nije dobro da dve osobe spremaju krevet zajedno, jer je to znak da će se posvađati.

Drevni ritual koji će vas čuvati od svakog zla zauvek!

AUTOR: 24sata.hr/M.M. DATUM I VREME: 06.10.2019. 14:00 Ovo svako treba da zna! Od uroka i zlih sila, možemo se zaštititi i to na vrlo jednostavan način. Foto: Shutterstock, ilustracija Za ovaj ritual trebaće vam ogledalce Ogledalo može da vam posluži kao amajlija, odnosno zaštita od negativne energije drugih ljudi, situacija i prostora, jer ima moć da energiju preusmeri u neke druge dimenzije ili da je odbije od vas.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi