POŠALJITE SVOJE ŽELJE SVEMIRU Ispunite sve što zamislite uz pomoć mladog Meseca! Potrebno je samo da ispratite par rituala!

Sutra je mlad Mesec

Planete, zodijak, horoskop, astrologija
Foto: Shutterstock, ilustracija

Svaki mlad Mesec nosi čaroliju – to je dan za slanje svojih želja svemiru. Zato sada možete posejati seme stvari koje želite početi, otpuštajući pritom "kako" će se to dogoditi i ostajete otvoreni da to primite. Ali budite strpljivi jer uopšteno je potrebno nekoliko meseci doslednog rada lunarnim energijama, a tada najčešće rezultati postanu vidljivi.

 

1. Pronađite vreme tokom 8 sati nakon mladog Meseca (ova Mesečeva mena počinje 30. avgusta u 12 i 37 časova).

2. Usredsredite se na svoje namere i zapišite ih. Dobra je ideja pisati dnevnik i pratiti svoj napredak svakog meseca: mogli biste se iznenaditi kada vam se iznenada počnu otvarati vrata prema vašem cilju – to bi se moglo dogoditi na neočekivan način.

NAJČUDNIJI RITUALI NA SVETU U Poljskoj strahuju od smrti zbog menstrualne krvi, a kada čujete šta rade na Filipinima dobićete nakon za povraćanjem!

Mesec
Mesec, Foto: Profimedia.rs

3. Nastavite ponavljati svoje namere tokom dve nedelje nakon mladog Meseca (dok Mesec raste) – i, naravno, delujte kako biste ih ostvarili.

Ovaj mlad Mesec u Devici odličan je za odluke vezane uz zdrav životni stil i veću posvećenost detaljima i svesrdno podstiče ovakve namere:

 

Možete ih formulisati na primer ovako (nemojte zaboraviti uključiti reč "lako" kako bi stvari tekle sa lakoćom):

"Želim da mogu lako započeti i održavati fitnes rutinu koja podstiče moj cilj _______."

"Želim lako naći način da u svoju ishranu uključim više povrća, a smanjim unos šećera i skroba."

BITNO JE DA GA UVEK NOSITE U DŽEPU! Evo u čemu je tajna drevnog rituala koji će vas zaštititi od ZLOBE i UROKA!

"Želim da mogu lako naći iscelitelja koji će mi pomoći s _________."

"Želim lako da pronađem način da organizujem svoj ________ (npr. dan, kancelariju, radno meste) kako bih povećala svoju produktivnost."

Treba vam samo OVA biljka ako biste da prizovete novac i sreću u kuću!

AUTOR: Žena/M.M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 14:49 Kako kaže feng šui, drevna filozofija uređenja doma, sve što nam treba da oplemenimo svoj prostor nalazi se u prirodi. Foto: Shutterstock, ilustracija A da bismo u kuću privukli sve dobro što nam nedostaje, potrebno je da se držimo nekih pravila.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi