Vračanje
Shutterstock
Vračanje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sigurno ste barem nekoliko puta u životu upali u neku crnu rupu i pomislili da vas je neko prokleo. Ništa vam ne ide od ruke, loše se stvari samo nižu pa se pitate zašto se baš vama događaju samo loše stvari.

 

PROČITAJTE JOŠ:

Naravno, ovi znakovi se mogu povezati sa raznim psihičkim i fizičkim stanjima i životnim fazama i situacijama i nikako ne smeju da se pouzdano uzimaju kao deo potencijalne kletve. Tek kao praznoverje.

Tekstovi o kletvama najčešće nabrajaju ovih osam stanja kao potencijalne znakove kletve. Oni tvrde da ukoliko je kod vas prisutno četiri ili više stanja, da postoji velika mogućnost da vas je neko prokleo.

1. Nagli gubitak energije: Ako ste nekad pucali od snage, bili prepuni života i energije, a odjednom ste potonuli i više nemate volje ni za čim može biti jedan od znakova.

2. Finansijski gubici: Ukoliko su vas iznenada pokosili finansijski gubici, ukoliko ste izgubili mnogo u nekim ulaganjima ili ste se odjednom iz stabilne finansijske slike našli u bezizlaznoj situaciji.

Muškarac Računi Finansije Novčani finansijski problemi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

3. Učestali problemi u ljubavi: Nekad ste bili u stabilnim ljubavnim vezama i odnosima, ali u zadnje vreme su iza vas samo ljubavni brodolomi, razvod, gubitak volje za ljubavlju i seksom.

4. Noćne more: Iznenada ste počeli da sanjate čudne i zastrašujuće stvari. Izuzetno su uverljive i uglavnom vas dosta opterećuju. To mogu biti snovi o vašoj smrti, zmijama, škorpionima i padovima s velikih visina.

5. Crno znamenje: Ukoliko vam je nestao omiljeni komad vašeg nakita ili se neobjašnjivo pokidao, to može biti znak kletve.

PREPORUČUJEMO JOŠ I OVO:

6. Loša sreća: Ovo je nešto što mnogi doživljavaju subjektivno, ali ako ste zaista u velikoj crnoj seriji i sve se okreće protiv vas, to može biti loš znak.

7. Neobjašnjiva bol: Ako češće nego ikad pre osećate bol u telu koju ne možete da objasnite pogotovo u donjem delu leđa, stomaku pa čak i nogama, a doktori ne mogu da otkriju koji je razlog.

8. Problemi sa spavanjem: Iznenada se budite po noći, dugo ne možete da zaspite, preznojavate se tokom noći, a nikad ranije niste imali problema sa spavanjem, može biti znak da vas je neko "uhvatio na zub".

Tekstovi o kletvama spominju da se napadi događaju u tri talasa, svaki od njih će biti sve jači i jači. Stoga ukoliko se pronađete u više od četiri navedena znaka, knjige savetuju da razmislite o skidanju kletve. Ipak, još jednom valja napomenuti da svi ovi znakovi mogu da se povežu s brojnim životnim situacijama i stanjima i da ih treba uzeti s velikom dozom rezerve i isključivo kao kuriozitet.