SAMOĆA ĆE BITI PROŠLOST Feng šui za neudate: Okačite ove slike i privući ćete ljubav svog života

Ostvarite se na ovom polju.

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod
Foto: Profimedia

Feng šui saveti mogu vam pomoći da privučete u svoj život ono o čemu odavno žudite, a uz ove male promene same devojke će privući partnera o kakvom odavno sanjaju, kaže ova drevna tehnika.

Možete da stvorite frekvenciju ljubavi tako što ćete u svoj dom uneti buket svežeg cveća sa namerom da mnogo pozitivnih emocija stigne u njega.

Pročitajte još

Ženske osobe koje dugo žive same, a žele da zasnuju porodicu treba da provere da li njihova nekrenina ima manjak yang (muške) energije. Ženski stanovi uglavnom imaju ženske predmete: pink boja, cveće, ženske dekoracije, nakit….a gde je bar jedna kravata?

soba, stan, dom
Foto: shutterstock

Šalu na stranu, praksa je pokazala da je najveći problem kod ženskih osoba koje dugo žive same, bilo da su devojke, razvedene žene ili mlade udovice, pregršt slika na zidovima, na kojima su ženske osobe same! Ovo je psihološki prikaz njihove unutrašnje jačine, snage i samostalnog "plivanja" u svakodnevnici. Sa druge strane, u metafizičkom sistemu to nikako nije dobro.

Ono što treba da uradite je da skinete slike ženskih osoba na kojima su same, a umesto toga postavite slike parova. 

Sunce je yang, a yang je, kao što smo rekli, muška energija odnosno muška osoba, muž. Zbog toga je savet da pored ovih, ubacite i sliku sunca u vaš prostor.

Konac, crveno, ljubav, magija
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi