Devojka, krila, anđeo
Profimedia
Devojka, krila, anđeo

Profimedia

 Foto: Profimedia

Smatra se da na rođenju svako od nas dobije anđela čuvara koji nas vodi i čuva kroz život. Njemu se molimo, obraćamo kada nam je teško, ali on nije samo tada uz nas. On nas čuva i prati i kada mi to ne znamo.

PROČITAJTE I:

 

Različite religije govore o njima, naročito hrišćanstvo. Na primer, citat iz Biblije, Psalam 91: 10-12 kaže: “Nebeska duša je dodeljena od strane Boga da pazi na svakoga od nas tokom našeg života.” Doktrina anđela je deo crkvene tradicije. I druge religije, poput budizma, takođe čvrsto veruju u prisustvo entiteta koja pokušavaju da nas vode pozitivnim putem.

Oni čak mogu biti i izgubljene duše koje pokušavaju da kod nas isprave greške koje su oni napravili – ali, to je već neko drugo teoretisanje, piše webtribune.rs.

Kada nastupi strašni Sud, naš anđeo čuvar je taj koji će biti naš zagovornik kod Boga.

Mnogi su se uverili u njihovo prisustvo, neki samo slute da oni postoje, mnogi im se i obraćaju kroz molitvu čvrsto verujući da će im njihov anđeo čuvar pomoći… Međutim, postoje jasni pokazatelji na osnovu kojih ćete zasigurno znati kada vaš anđeo čuvar pokušava da vam pomogne i ukaže na nešto važno u vašem životu.

Magija

Profimedia.rs

 Foto: Profimedia.rs

Pročitajte i Sremački bećarac: Lagani i posni bećar paprikaš brzo je rešenje za vrela letnja podneva

Ove stvari mogu biti ključni pokazatelj da vaš anđeo čuvar pokušava da vas kontaktira:

1. Znaci na nebu

Možda ste birali oblike oblaka kad ste bili mlađi, ali da li ste ikada pomislili da bi oni mogli biti dokaz entiteta? Pomeranje i tragovi u oblacima su često pokazatelj da anđeo čuvar gleda na vas, i pokušava da vas vodi u određenom pravcu. Nije neobično videti srca, cveće, ili čak oblik anđela u oblacima.

2. Osećaj nepoznatog dodira

Ponekad kada vas anđeo čuvar posmatra i prati, osetićete slučajne dodire i osećanja. To je veliki znak da vaš anđeo čuvar žudi za vašom pažnjom.

Pročitajte i Ruski psiholog savetuje kako uspešno izbeći svađu u samo dva koraka: Jednostavna isprobana metoda koja je sto posto efikasna.

PREPORUČUJEMO:

 

3. Variranje temperature u prostoriji

Ako osetite slučajnu promenu temperature, anđeo čuvar je vrlo blizu vas. Anđeli čuvari putuju i postoje kroz frekvencije i vibracije. Prisustvo anđela čuvara može promeniti način na koji molekuli vazduha reaguju, a to će izazvati primetnu promenu temperature u prostoriji.

4. Slučajan pronalazak novčića

Pronašli ste novčić i očekujete da ćete ove nedelje imati sreće. Svi smo čuli tokom naših života za ovo narodno verovanje. Međutim, veruje se da njih anđeli čuvari ostavljaju kao poruku i kao blagoslov. Oni to rade kako bi pomogli ljudima da se osećaju srećno i takođe da daju malo životnih saveta.

Žena, devojka, nebo, želja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

5. Pero

Pera su jedna od stvari najčvršće povezivanih sa anđelima čuvarima. Ako se nalazite na mestu u kom ne biste očekivali perje, ali ga vidite, možda ste blizu svog anđela čuvara. Anđeli vole da ostave svoja pera kao podsetnik da su tu, i da paze na nas. Ovo je naročito tačno ako neko pronađe belo pero.

Pročitajte i 10 moćnih imena za devojčice i dečake: Nose izuzetno snažnu poruku i jedna su od najpopularnijih u Srbiji.

6. Duga

Iako se ćup sa zlatom možda ne nalazi na kraju, duge imaju značenje. One su veoma duhovne i prirodni su izvor strahopoštovanja i lepote. Ako neko vidi dugu koja se pojavljuje bez prisustva kiše, to je više nego verovatno znak poslat od strane anđela. Oni vole da nas podsete da su tu oko nas, da znamo da nismo sami.

7. Pozivi podrške

Kada imate jedan od najgorih dana ikada, i na ivici ste nervnog sloma – ođednom vas neko pozove u pravo vreme. To je emocionalni spas koji vam je poslao anđeo čuvar.

Duga

Alo

Foto: Alo

8. Primećivanje prirodnih lepota

Ako se zateknete u šetnji kroz prirodu ili kako gledate kroz prozor automobila u lepotu prirodnog sveta, verovatno je da anđeo čuvar gleda na vas.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Retrogradni Merkur donosi vrtoglave promene - do 1. avgusta nikako ne smete raditi OVE STVARI