Tarot Karte Sudbina Proricanje sudbine
Shutterstock
Tarot Karte Sudbina Proricanje sudbine

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

NEPRILIKA-NADA-KUĆA

Ljubav

Posao

Ukoliko planirate ulaganja u privatni posao, budite umereni. Moguće je da su vaši planovi preambiciozni. Slede vam i troškovi vezani za kuću ili članove porodice.

Generalno gledano – budite vrlo aktivni, jer je sada moguće napraviti promene koje bi vam na duži rok obezbeđivale stabilnost. Podrška drugih biće vam veoma važna u drugom delu meseca, zato pokrenite svoje veze i vezice ako negde „zapnete“.

Zdravlje

Alergije, vene, kičmeni stub, zubi, hormoni – ovo su slabe tačke tokom maja, najpre starijim Ovnovima. Kod mlađih – nedostatak sna i odmora.

BIK

NEŠTO NOVCA-NOVAC-DAR

Ljubav

Posao

Poslovna, ali i finansijska tematika je ono što vas najviše okupira i interesuje tokom ovog meseca. Mnogi od vas će po ovim pitanjima uspeti da ste ne samo stabilizuju, već i da naprave vrlo velike i značajne korake unapred. Imaćete više poslovnih šansi, naročito tokom druge i treće dekade maja. Početkom meseca više obratite pažnju na dokumenta, ali i na ugovore. Postoje mogućnosti grešaka ili gubljenja.

Zdravlje

I dalje je ishrana jedna od bitnijih stavki koja određuje kvalitet vašeg života i zdravlja. Ukoliko je to moguće – izbegavajte makar slatkiše.

BLIZANCI

LJUBOMORA-BOLEST-MISAO

Ljubav

Postoji neka forma unutrašnjeg pritiska kada su u pitanju vaše bitne emotivne relacije. Po kartama se ne oslikavaju sukobljavanja sa partnerom, već pre vaše preispitivanje, razmišljanje, nezadovoljstvo, možda i povremeni talasi ljubomore. Bilo bi dobro da se po pitanju svega ovoga otvorite prema voljenoj osobi, da olakšate dušu i popričate, ali čini mi se da vi niste spremni za tako nešto. Prosto – ćutite i gledate u kom pravcu će situacija ići na dalje. Ukoliko ste usamljeni, možete tokom maja biti „bolesni od ljubavi“. Neko vam je ušao pod kožu i žarko biste želeli da ga osvojite, ali se ništa konkretno ne dešava….

Posao.

Zdravlje

Pad imuniteta će biti vrlo osetan. Često ćete kašljucati, kijati, često ćete imati onaj osećaj kao da ćete svaki čas da se razbolite.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

SVEŠTENIK-UDOVICA-TUGA

Ljubav

Posao

maj će se razvlačiti, a vi ćete poslovni segment bukvalno otaljavati, dan po dan. Uglavnom ćete biti fokusirani na svakodnevne obaveze, ali i na ono što u prethodnom periodu niste priveli kraju. Imate podršku šefova i poslovnih partnera, ali ona trenutno nije dovoljna da vam donese neke ozbiljnije promene. Ako računate na nekog, shvatićete da u ovom momentu ne može da vam pomogne.

Zdravlje

Dame neka provere hormone i odu na ginekološki, ali i pregled grudi. Stariji Rakovi – hronične tegobe i smanjen imunitet.

LAV

LJUBAVNIK-ČEZNJA-GUBITAK

Ljubav

Ona prava prisnost i bliskost sa emotivnim ili bračnim partnerom javlja se samo povremeno tokom maja. Kao da vas dvoje nemate dovoljno vremena jedno za drugo, i strast je utihnula a povremeno ima i napetih momenata. Vaša će veza ostati stabilna, ali ni vi ni voljena osoba nećete. Potrebno je da neko napravi prvi korak, da pokaže razumevanje, nežnost – da bi stvari došle u normalu. Ukoliko ste usamljeni, ako postoji osoba koja vam se dopada – ona je ili daleko od vas ili ne pokazuje interesovanje. Generalno – slede vam samo površni, povremeni kontakti sa suprotnim polom. Eventualno strast.

Posao

Teško je ostvariti mir i stabilnost u poslovnim partnerstvima i saradnjama. Dogovori idu uz komplikacije, a ne morate biti krivi ni vi ni druga strana, već okolnosti koje vam ne idu na ruku. Treba pokušati prilagoditi se, da se situacija ne bi pogoršavala. Nije vreme za veća ulaganja u posao, jer je malo verovatno da ćete biti na dobitku. Mesec ispunjen velikom količinom obaveza.

Zdravlje

Hronični bolesnici mogu imati naglašene tegobe vezane za kičmeni stub. Mlađi – prehlade i virusne infekcije.

DEVICA

PUTOVANJE-LOPOV-NADA

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti, vodite računa da na nekom putovanju, seminaru – ne pokleknete pod čarima osobe koja bi vam i te kako mogla zavrteti pamet. U ovom mesecu vam je jako potrebna emocija, romantični ste i senzualni i možete to potražiti na nekoj drugoj strani, a ne kod partnera. Umesto da razmišljate o drugima, možda je bolje da pokušate da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni često će razmišljati o nekome koga su upoznali možda još tokom leta i koga bi jako voleli da ponovo vide. Postoji mogućnost za susret, i to u drugom delu meseca. 

Posao.

Sve vam se vezano za posao vrti oko daljina, oko putovanja, inostranstva, drugih gradova. Kao da tokom ovog meseca i mentalno i fizički morate biti van svog mesta stanovanja da biste ostvarili konkretnije rezultate. Kad kažem mentalno, mislim opet na planove i ideje koje se vezuju za druge prostore, gradove. Kakva će realizacija biti? Iskreno rečeno, polovična. Samo ćete jednim delom biti zadovoljni.

Zdravlje

VAGA

NEŠTO NOVCA-VENČANJE-UDOVAC


Ljubav

I partner i vi ste teški za dogovor, čvrsto se držite svojih stavova i postoji problem što se prilagođavanja tiče. No, čak i na ovakav način, vaš odnos ostaje stabilan iako, kad sve saberete i oduzmete – u ovom maju će ipak više biti distance nego bliskosti. No, šta je tu je – pokušajte da ipak po koji zajednički momenat bude kvalitetan i lep. Ukoliko ste usamljeni, teško da ovakve karte mogu govoriti o novim ljudima u vašem životu. Okruženi ste nekom prošlošću, a iskreno rečeno – i ona ide kilavo. Neki slabiji kontakti sa suprotnim polom koji vam neće doneti ama baš ništa spektakularno….

Posao


Karte koje su izašle za maj mogu doneti povoljnost po pitanjima posla, ali samo i isključivo ako se maksimalno odgovorno posvetite svojim obavezama. Dalje – neki dogovor koji ste pokrenuli mesecima unazad sada konačno može dobiti svoje prave obrise, ili čak krenuti sa realizacijom. Neke Vage će dobiti i ponudu od bivših saradnika. Papirologija vam je slabo postavljena, gledajte da ne zabrljate nešto….

Zdravlje

Sve neke sitne tegobe, ali dovoljne da vas iritiraju. Uglavnom se vezuju za kičmeni deo, za zglobove i stomak.

ŠKORPIJA

LJUBAV-VENČANJE-UDOVICA

Ljubav

Mešaju se i dobro i loše kada su vaše emotivne relacije u pitanju tokom maja. Dobro je što će odnos sa partnerom ostati stabilan, što vas ništa neće izbaciti iz koloseka i što ćete više uživati u spavaćoj sobi. Loše je što vam neko nezadovoljstvo stoji iza leđa, bukvalno kao da vas nešto non stop kucka po mozgu i ubacuje vam mračne misli i osećaj nesigurnosti. Pokušajte da rasterate ove tamne oblake, da prvenstveno vama ne bi donosili teskobu, a naravno – i da se ta teskoba ne bi prelila u odnos sa voljenom osobom…Ukoliko ste usamljeni, sudeći po kartama – neka ljubavna dešavanja vas čekaju. Ona se mogu vezivati za prošlost, ali ovde postoji i simbolika sudbinskih susreta…pa da vidimo šta će biti….

Posao

I za vaš znak važi – odgovornost, i to na kvadrat! Nemojte da mi propuštate obaveze, da ostavljate ono što morate završiti za neki drugi dan – morate biti maksimalno vredni i aktivni. Dobre poslovne ponude vam idu, možda nešto što ste ihaj haj dugo čekali i čemu ste se nadali. Jedino što je bitno – u dogovorima i pregovorima ne zalećite se automatski, malo razmislite, izboksujte neku dodatnu pogodnost!

Zdravlje

Imunitet varira i postoji sklonost ka prehladama. Grlo i respiratorni organi su ugroženi. Starijima – sve ono što se vezuje za kosti, kičmu, zglobove, hormone.

STRELAC

SMRT-PUTOVANJE-SREĆA

Ljubav

Težina evidentno postoji u partnerskim odnosima, neka forma hladnoće, distanciranosti. No, ono što je dobro jeste da se po kartama vidi da ovaj momenat može biti prevaziđen. E sad, moram da primetim da će neki Strelčevi koji su u vezama napraviti presek, otarasiti se emotivnog balasta i nastaviti dalje, sami, slobodni i srećni. Druga manifestacija je ono što sam vam gore napisala – prevazilaženje problema i vraćanje odnosa u normalne tokove. Pa…kako se kome zalomi otprilike…..Oni koji su usamljeni izlaze iz tog stanja i postoji ogromna šansa da se tokom maja onako pravo, istinski zaljube….

Posao.

Vaši napori svakako će dati rezultate kada je poslovni segment u pitanju. Doduše, ti rezultati mogu biti pred sam kraj maja, ali bolje ikad nego nikad, zar ne? U suštini, sve će početi da se pomera sa mrtve tačke početkom druge dekade meseca – do tada računajte i dalje na pritisak, otežanja, a verovatno i na lošiju finansijsku situaciju. Okrećite se prema inostranstvu, sa strancima vam sledi napredak.

Zdravlje

Vreme je da se ozbiljnije pozabavite svojim zdravljem, pogotovo ako ste pripadnik starije generacije. Kod mlađih – promenljivo, imunitet nestabilan. Više vodite računa o ishrani.

PROČITAJTE: AKO VAM MAČKA LEGNE NA STOMAK, pazite, to može da znači SAMO JEDNU STVAR

JARAC

NEPRIJATELJ-ČEZNJA-SUDIJA

Ljubav

Premalo zajednički provedenog vremena, premalo nežnosti i bliskosti – sve to stoji zauzetim Jarčevima u prvom delu maja, pa nije ni čudo što ćete se i vi i partner osećati isključeno, nezadovoljno. Naravno da postoji rešenje – prvo biste trebali da usaglasite obaveze i da otvorite više prostora za vas kao par. Drugo – potrebno je da probudite i oživite strast….a kada se to pokrene, onda će sve ići lakše…Kraj meseca možete dočekati mnogo stabilnije. Ukoliko ste usamljeni, čeznete za ljubavlju, ali kao da nailazite samo ne osobe koje žele avanturu ili koje vi ne doživljavate kao iole ozbiljne partnere…

Posao

Ići će poslovni segment gore, dole tokom maja, da bi do stabilizacije došlo tek pred kraj meseca. Osećate da neke osobe kao da žele da vas zakoče, ili vam pak non stop pridikuju, kritikuju vas. S druge strane – vi ste izuzetno odgovorni prema svojim obavezama i ne postoji nikakav konkretan razlog za ove „napade“. Međuljudski odnosi će biti nestabilni, ali poslovnim rezultatima ćete biti zadovoljni.

Zdravlje

I kod vas će biti problema sa hroničnim tegobama. Osetljive tačke su kičma, hormoni. Takođe, bićete podložni bakterijskim i virusnim infekcijama. Nešto slabiji imunitet. 

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

SUDIJA-VERNOST-NEPRILIKA

Ljubav

Malo ste ravnodušni, malo se volite, malo se svađate – kako god okrenuli, maj vam ne daje mogućnost da osetite spokoj koji vam je potreban u emotivnim relacijama koje su vam važne. Pokušajte da što više funkcionišete kroz pažnju, nežnost, bliskost, kroz neka lepa iznenađenja – a što manje kroz tenziju – i nadajte se najboljem….Pitanja porodice, nekretnina, materijalna situacija – sve ovo može unositi nervozu, pa tu budite posebno obazrivi. Ukoliko ste usamljeni, neka karmička, sudbinska poznanstva vam idu preko poslovnog segmenta ili eventualno preko prijatelja i rodbinskih odnosa.

Posao

Znate šta želite, spremni ste da sačekate svojih pet minuta i da uložite sav trud koji je potreban da biste to i ostvarili. Neke velike promene koje ste prilično dugo čekali sada nastupaju i spremite se da jako zagrizete u njih. Imate i nove poslovne ponude, ali i veliku podršku od strane autoriteta i značajnih osoba. Bićete dosta nervozni tokom ovog meseca, pa više pažnje posvetite komunikaciji sa saradnicima.

Zdravlje

Na žalost, zdravstveni segment neće biti najsjajniji. Non stop ćete nešto klackati po pitanju imuniteta. Starijima problemi sa pritiskom, mlađima mogućnost povreda.

PROČITAJTE: OVAKO NASTAJU NESPOSOBNI LJUDI: Kako roditelji sistematski uništavaju svoju decu?

Crna magija, vradžbine, urok, prokletstvo, gatare

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

OFICIR-SREĆA-TUGA

Ljubav

I kod vas će u bitnim emotivnim relacijama biti promenljivog funkcionisanja sa partnerom. Non stop ćete biti u nekim oscilacijama raspoloženja – u jednom momentu zadovoljni, u drugom neispunjeni i nesigurni. Šta god da je to što vas trenutno muči, bitno je da neće uticati na vaš odnos, bar ne u smislu da dođe do nekog prekida ili odvajanja. A sve drugo se sa malo volje da srediti, zar ne? Ukoliko ste usamljeni, ove karte govore ili o prošlosti ili o nekome za koga ste dugo zainteresovani. Šta god da je od ova dva, poenta je ista – sredinom meseca može doći do ozbiljnijih dešavanja i konkretnih početaka…

Posao.

Što se posla tiče, pred vama je stvarno jedan vrlo uspešan mesec. Jeste da ćete se u njemu izmoriti za sve pare, ali sa druge strane – maksimalno ćete ojačati svoje pozicije i nametnuti se kao osoba u koju se može imati poverenja i koja obavlja svoj posao na najbolji način. Iako će finansijska situacija povremeno biti „tanka“, brzo ćete uspevati da pokrijete minuse, pa i uđete u debeli plus. Slede vam fine zarade.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka bi ipak trebali da se prekontrolišu kod lekara, po pitanju tegoba koje se već neko vreme provlače kod njih. Mlađi – više se odmarajte.