Duhovi horor mrtvi duša raj smrt
Shutterstock
Duhovi horor mrtvi duša raj smrt

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Bapske priče kažu da, ukoliko devojka želi da zadrži svog partnera, najpre mora da ga pozove na kafu – ali ne bilo kada. Pravo vreme za kuvanje kafe jeste vreme kada je devojka u “onim” danima. U skuvanu kaficu treba da iscedi nekoliko kapi “one” tečnosti, sve to lepo promeša i da svom dragom da popije. Posle ovog napitka on će poludeti za vama i nijedna druga devojka nikada više neće okupirati njegovu pažnju.

PROČITAJTE JOŠ:

Sledeći trik manje je gadan po vašeg partnera, ali je komplikovaniji za vas. Najpre morate da nađete mrtvaca i sa njegove ruke skinete prsten. To je tzv. “mrtvački prsten”. Kada ste odabrali idealnog muškarca za sebe, vreme je da upotrebite prsten. Dakle, uzmete ga i kroz njega pogledate gospodina idealnog. Po predanjima, od trenutka kada ste ga pogledali kroz “mrtvački prsten”, on će gledati samo u vas.

PREPORUČUJEMO I OVO:

Sledeći trik malčice je zahtjevniji od prethodna dva, a dejstvo mu je isto. Potrebno je da uhvatite slepog miša i odsečete mu krilo, zatim to krilo iseckate na najsitnije moguće komade. Ponovo skuvajte kafu i pozovite dragog na nju. Vi ćete piti kafu sa šećerom, a on sa komadićima slepog miša. On tada postaje vaš lični slepi miš, slep za sve druge.

Za sledeći poduhvat morate da budete vrlo spretni i okretni – maltene da posedujete spajdermenske veštine. Treba da se popnete na krov kuće mladića koji vam se dopada i da skinete jedan crep, pa ga odnesete u svoju sobu i tamo ga čuvate. Na taj način čuvaćete i njegovu ljubav.

Verovatno postoji još mnogo trikova, vradžbinica i bajalica koje služe tome da on prosto poludi za vama. Međutim, ovo je ipak 21. vek, zato predlažem neke sasvim druge metode kada je reč o partnerskim odnosima. Izludite ga magijom sopstvenog tela i duše.

Vračanje

Shutterstock

Vračanje, Foto: Shutterstock