DOBRO POGLEDAJTE SVOJE TELO! Ako imaš mladež na nekom od ovih 12 mesta bićeš VEOMA BOGATA, ali to nije ono najbolje

Polazeći od načela drevnih kultura koje proučavaju razne segmente života pa samim time i mladeže na telu, teško je zaobići hinduizam.

Sindi Kraford
Sindi Kraford, Foto: EPA/Leonardo Munoz

Naime, hinduisti veruju kako mladež na određenom jelu tela označava neko stanje ili još bolje, blagostanje u budućnosti.

Veličina, oblik i boja mladeža takođe imaju uticaj na drevno iščitavanje njegova značenja, a zanimljivo je i vedsko tumačenje. Prema Vedima, ovo je 12 mesta na kojima je dobro imati madež jer on predstavlja bogatstvo, posedovanje veće količine novaca kao i mogućnost čestih prekookeanskih putovanja.

 

1. Mladež na desnom obrazu - Osoba koja ima mladež na obrazu će vrlo brzo nakon venčanja steći veliko bogatstvo.

2. Mladež iznad usana - Mladež koji je proslavio Sindi Kraford je madež koji odlikuje uporne i tvrdoglave ljude koji lakše od drugih dolaze do cilja, pa samim time se i brže bogate od drugih ljudi.

NAJČEŠĆA SEOSKA VEROVANJA Ako vam GAVRANOVI obleću oko kuće, NAJEŽIĆETE SE kada saznate šta vas čeka!

3. Mladež kod nosa - Ako je mladež na nosu i odmah pored njega, velika je verovatnoća da će vlasnik tog ponosa biti imućna osoba. Osobe s mladežom na nosu doživeće uspeh, zdravlje i poslovno uspeh u životu.

4. Mladež na peti - Mladeži na ovom mestu nisu česti, ali osobe koje ih imaju sklone su čestim putovanjima. Češće u blizini svog rodnog grada, ali putovanja su putovanja, zar ne? Naravno, niti putovanja preko okeana nisu baš toliko retkost za ovu osobu...

5. Mladež na struku - Ovaj vrlo prefinjeni mladež imaju posebne osobe. Iako vlasnici mladeža na struku se većinu života osećaju nezadovoljnima i nemirnima jer uvek teže nečem višem, te iste osobe će često biti i vrlo uspešne i puno toga postići.

6. Mladež između očiju - takozvano "treće oko" obeležava bogatstvo i zadovoljstvo životom većinu vremena. I ono najvažnije, vlasnici mladeža između i iznad očiju će se naputovati u životu.

 

7. Mladež na desnom dlanu - ako si i ti jedna od onih koji imaju mladež na desnoj ruci, tj. na dlanu, iskusićeš bogatstvo u životu. Ipak, važno je i gde se taj madež nalazi. Ako se nalazi na gornjoj polovini dlana do bogatstva ćeš doći lako, a ako se smestio na donji deo dlana, moraćeš se ipak malo pomučiti, ali biće uspešno.

8. Mladež na bradi - unatoč činjenici da su osobe koje imaju madež na bradi nesklone druženju s velikim brojem ljudi i socijalizaciji općenito, one će biti itekako sretne i imati izbalansiran život.

9. Mladež kod pupka - ove osobe su pravi srećkovići, jer će na lakši način ići kroz život i dolaziti do važnih stvari. No, i vlasnici ovog mladeža su vrlo racionalni u trošenju. Osim po pitanju hrane, tu su pravi hedonisti.

10. Mladež na desnoj strani prsa - osobe koje na ovom mestu imaju mladež uživaće miran život s puno blagodati.

ŠTA NAM PODSVEST PORUČUJE? Sanjali ste toplu vodu? NAJEŽIĆETE SE kada vidite njeno značenje!

11. Mladež kod uha ili desnoj strani lica - bilo da se mladež nalazio tik do uha ili na rubovima obraza, vlasnici takvih mladeža će imati ispunjen i bogat život. Naravno, uslov je da se mladež ili mladeži nalaze na desnoj strani lica...

12. Mladež na malom prstu - nije bitno nalazi li se mladež na malom prstu desne ili leve ruke, vlasnici ovih mladeža će jednostavno uživati u životu i možda proputovati i celi svet.

Mladež
Foto: Profimedia.rs

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi